УКР РУС

Ребров: Коли в Шовковського прощальний матч? Мене запросите?

5 грудня 2016 Читать на русском

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров прокоментував тривалу відсутність Олександра Шовковського у складі команди.

Шовковський сказав, що не планує продовжувати свій контракт. Чи будете ви його залучати до двох ігор, що залишилося провести в цьому році? Або ми побачимо Олександра вже у прощальному матчі?

– А коли у нього прощальний матч? Мене запросите? (посміхається) У київському "Динамо" можна було робити прощальні матчі для цілих поколінь гравців, але їх удостоїлися лише одиниці. Я впевнений, що Сашко гідний того, щоб на його честь було проведено прощальний матч. Я розмовляв із ним – на жаль, останні місяці його переслідують травми, й він не хоче підводити команду, виходячи на гру не готовим на сто відсотків. Ми всі поважаємо його думку та бажання, й те, що він вирішив, є виключно його рішенням.

Нагадаємо, матч 6 туру групового етапу Ліги чемпіонів “Динамо” – “Бешикташ” відбудеться 6 грудня на НСК “Олімпійський”. Початок о 21:45. Гравці "Динамо" запросили вболівальників на матч з "Бешикташем" в Лізі чемпіонів. "Бешикташ" перед "Динамо" вдруге поспіль втратив очки. Ребров розповів, який склад "Динамо" вийде на матч 6 туру ЛЧ. Матч обслужить суддя, при якому українці програвали на НСК “Олімпійський”.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу