УКР РУС

Ребров: Хочете сказати, що судді в кожній грі допомагають "Динамо"?

15 жовтня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров прокоментував нічийний результат у поєдинку проти "Чорноморця".

– Так бездарно грати в першому таймі і давати "Чорноморцю" створити стільки моментів – це ненормально і неприйнятно. Так, у другому таймі вони реалізували один свій момент, але стільки, скільки ми не реалізували – це, повторюся, ненормально. Ми всі повинні задуматися над цим. У нас через 3 дні гра з "Бенфікою" – потрібно пережити сьогоднішню невдачу і готуватися далі.

– Здалося, що "Динамо" намагалося обіграти "Чорноморець" на класі...

– Не знаю. Завтра поговоримо.

– Оцініть гру Громова – у нього було два гольових моменти.

– Сьогодні у нас був простір, а в Артема є швидкість, і він повинен використовувати цей простір. Він намагався це робити. Були гольові моменти, і він повинен був їх реалізовувати. І він, і інші футболісти, адже у другому таймі ми створили ще кілька моментів, але не втілили їх у голи. Замість цього в кінці самі отримали гол.

– Склалося враження, що судді допомагали "Динамо". На ваш погляд, чи був пенальті у першому таймі?

– Треба подивитися ще раз відео, по гарячих слідах я судити не можу. З моєї точки я не бачив, чи був там фол. По телевізору, звичайно, цей момент було видно краще, мені зараз сказали, що одинадцятиметровий був. Ви хочете сказати, що судді в кожній грі допомагають "Динамо"? Я не можу з цим погодитися. Якщо ви знайшли один момент з пенальті, це не означає, що судді завжди допомагають "Динамо". У наших матчах у ворота суперника також часто не призначають пенальті – таких прикладів достатньо, подивіться на матчі на початку чемпіонату і порівняйте. Не думаю, що арбітри судять упереджено. Можливо, з того ракурсу, де знаходився суддя, він не взяв на себе сміливість поставити пенальті – не можу сказати напевно.

– Ваша команда виходила на поле, знаючи, що "Шахтар" втратив очки. Цей факт якось вплинув на гравців?

– Не знаю, чи в курсі були хлопці. Я результат того матчу знав, але на мене це ніяк не вплинуло. Кожен вирішує для себе. Нам потрібно дивитися на свою гру. Так, розрив між нами був 6 очок, але, навіть враховуючи, що "Шахтар" втратив очки, ми ж не могли вийти на перше місце. Гравців ж не трусить через те, що "гірники" втратили очки, значить, потрібно грати абсолютно по-іншому. Так що я не думаю, що це якось відбилося на грі. Хоча, по тому, як ми грали в першому таймі, я не знаю, що на них відбилося.

– Хачеріді заробив жовту картку і забив автогол, не надто рано він повернувся в склад?

– Що значить, надто рано? У нас всього 2 центральних захисники. Завтра поговоримо з Хачеріді та іншими гравцями. Тут я не можу оцінювати дії футболістів лише з того, що я бачу з бровки.

– Як здоров'я у Ярмоленка? Він так голосно кричав, коли впав на газон...

– Сподіваюся, що все добре. Але коли ззаду постійно б'ють по ногах, будь-хто кричатиме. Ми з вами не можемо оцінити силу цього удару і те, наскільки йому було боляче. Але коли людину в кожній грі б'ють ззаду по ахіллу кілька разів, природно, він кричить, тому що ці сухожилля болять. Я розумію, що це питання з сарказмом, але подивіться, скільки разів Ярмоленка так б'ють у кожній грі – 3, 4, а іноді і 10 разів.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях