УКР РУС

Ребров: Гладкий їде на збори з "Динамо", цього гравця вибрав я

14 січня 2017 Читать на русском

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров прокоментував чутки про відхід Олександра Гладкого.

"Гладкий їде з нами на збори. Цього гравця вибрав я. Так, я згоден, він не забив жодного м'яча в цій частині чемпіонату, але, як раніше я вірив в нього, так і зараз ми дамо йому шанс. Він ним скористається або ні.

Колись було достатньо гравців, яких ми купували за серйозні гроші, потім підписували контракт на 5 років, а ці гравці сиділи і нічого не показували, ми їх віддавали в оренду, чекали пропозицій, щоб відбити якісь гроші.

Ребров: Зараз гарний час для Ярмоленка, аби перейти в закордонний клуб

Гладкий прийшов у команду безкоштовно. Коли я розмовляв з цією людиною, я бачив, що він готовий битися за емблему клубу. Якби я цього не бачив, то його б тут не було

І зараз він, коли потрапляє в 18 або не потрапляє, але він виходить і гарує на тренуванні. Ви бачите вершину айсберга: він не забив багато м'ячів, комусь він подобається, комусь ні, але він робить те, що може", – розповів Ребров на зустрічі з уболівальниками "Динамо".

Нагадаємо, раніше повідомляли, що Гладкий може перебратись в Туреччину.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу