УКР РУС

Ребров: "Динамо" бракує лідера

26 вересня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров розповів про ситуацію в команді.

"Я нічого не читав, лише спілкувався з президентом. Для мене важливо, особливо у складні періоди, нічого не читати, а зосередитись на роботі і продовжувати працювати. Є критика, звичайно, і вона вірна. Ми сядемо, проаналізуємо гру, розберемо разом з хлопцями. Зараз найменше хочеться слухати критику. Хочеться працювати і зробити щось хороше.

У нас немає основного складу. Не було його й раніше. Ті футболісти, які доводять свою здатність грати на тренуваннях, ті й виходять. Так вийшло і з "Олімпіком". Щось виходило, щось ні, але я задоволений, що хлопці розуміли за рахунок чого ми хочемо виграти і взяли 3 очки.

Лідера взагалі важко виховати. У нього є характер або нема. Звісно нам такого гравця зараз бракує. Я бачу, що Віда хоче, старається допомогти команді на полі. Лідер – це та людина, яка може допомогти команді на полі. Важливо, щоб він був і допомагав команді у важкі хвилини. Лідерами не народжуються, ними стають.

Циганков вже не перший рік знає наші вимоги і робить усе, що вимагає від нього тренер. Добре, що хлопці в його віці розуміють, що, аби потрапити в першу команду, необхідно виконувати вимоги тренера. Циганков їх виконує і заслужено потрапив до основного складу і забив гол "Олімпіку".

У мене була розмова з кожним гравцем. Я маю певні вимоги до кожного. Або вони виконують їх, або не грають. Це абсолютно нормально. Мене не цікавить, скільки років у команді, який вік, яка зарплатня. Я сподіваюсь, що Дерліс Гонсалес це усвідомив і те, як він працював з "Олімпіком", мене влаштовує", – сказав Ребров у програмі "Профутбол".

Віда: Пишаюся тим, що став капітаном такого клубу, як "Динамо"

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях