УКР РУС

Ребров: Було б краще, якби журналісти після кожної гри не повторювали, що у Циганкова явний талант

27 жовтня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров прокоментував розгромну перемогу над "Зорею" (5:2) в рамках 1/8 фіналу Кубка України.

"За гру в таку погоду подякував хлопцям. Вони зробили собі додаткові тридцять хвилин гри, й забити в ній три м'ячі – дорогого варте. Віддали всі сили, а далі у нас складні ігри. На полі дійсно була команда, незважаючи на те, що ми в такому складі не грали ніколи.

Ми сподіваємося на кожного гравця, даємо їм шанс. Давно стежимо за Тимчиком, за Очигавою, й те, що вони вийшли в основному складі, це не лише через ротацію. Вони своєю грою заслужили, у них є характер, вони б'ються за "Динамо".

Завжди намагаюся давати шанс молодим. Вони вийшли й довели свою спроможність грати далі. Інших гравців у нас немає. І я радий, що молодіжна команда та U-19 дотримуються однієї системи гри й футболісти, приходячи до першої команди, розуміють наші вимоги на даній позиції. Це можна сказати про кожного молодого гравця.

Зараз я не хочу акцентувати персональну увагу, тому що на полі дійсно була команда. Вони старалися й віддавали всі сили. Кажу це не лише про молодь. Той самий Рибалка жодного разу не обрізався в центрі поля, грав практично й надійно, з користю для команди. Може йому дійсно після такої гри варто довірити капітанську пов'язку.

Було б краще, якщо б ви, журналісти, не говорили після кожної гри про Циганкова та повторювали, що у нього явний талант. Тоді цей гравець відчує, що у нього дійсно явний талант. Ви чудово знаєте, скільки у нього в минулому сезоні було травм, як часто його залучали до збірних. Два тижні грав, потім місяць лікувався. Я не хочу повторення цього, я на 100% упевнений, що, виходячи на поле, він віддає всі сили та бажання. Замінивши його, я зіграв на випередження. Дійсно, цей футболіст, на жаль, травматичний. Ми на нього сподіваємося, так само як і на всіх інших молодих гравців", – сказав Ребров.

Кубок України. "Динамо" в омолодженому складі здолало "Зорю" на засніженому НСК "Олімпійський"