УКР РУС

Ребенок: "Чорноморець" - непередбачувана команда

8 вересня 2011 Читать на русском

Один із нинішніх лідерів полтавської команди, а колишній гравець одеського "Чорноморця", поспілкувався з представниками преси напередодні зустрічі цих команд.

"Усі матчі дуже важливі для мене, де б я не грав, не виділяю якісь по-особливому. І все ж, як не глянь, є ті поєдинки, де навіть підсвідомо хочеться довести комусь, що ти став кращим, сильнішим, ростеш професійно. Особливо - в матчах з тими командами, де ти грав раніше. Можливо, там я не розкрився повністю",- зізнається футболіст.

"Чорноморець" - це бренд і вони постараються зіграти добре проти нас. Я б сказав, що команда непередбачувана. Думаю, нам буде нелегко. Я не хочу робити ніяких прогнозів перед грою, але ми обов'язково повинні виграти цей поєдинок",- вважає екс-одесит.

"ЛІга Європи? Думаю, якщо ми дісталися цього етапу, то чому б не поставити перед собою максимальні завдання, і не спробувати вийти з групи. Від нас мало хто очікував того, що ми проб'ємося туди, але ми змогли, і тепер будемо підкорювати нові вершини. Постараємося зробити все, щоб добитися максимального результату",- запевнив Ребенок.