УКР РУС

"Реал" зробив офіційну заяву щодо дискваліфікації з Кубка Іспанії

5 грудня 2015 Читать на русском

Мадридський "Реал" наполягає, що нічого не порушував у ситуації з виходом росіянина Дениса Черишева в першому матчі 1/16 Кубка Короля проти "Кадіса", і збирається судитись із федерацією футболу Іспанії.

"Черишев не отримав особистого повідомлення про дискваліфікацію від федерації футболу, що є єдиною формою набуття покаранням чинності. Про це вичерпно говорить стаття 41.2 Дисциплінарного Кодексу.

Отже, "Реал" Мадрид утверджується в своїй правоті та підтверджує, що вдасться до всіх заходів, аби підсумковий вердикт був на користь клубу", - йдеться в заяві мадридців.

"Реал" має намір подати апеляцію на виключення з Кубка Іспанії до наступного четверга, коли засідатиме відповідний комітет іспанської федерації. Якщо "королям" відмовлять, далі клуб звертатиметься з протестом у Спортивний арбітражний суд і навіть Лозаннський суд.

Відзначимо, що наставник "Реала" Рафа Бенітес пояснив ранню заміну російського хавбека доброю волею "вершкових" в моменті, коли ЗМІ підняли питання дискваліфікації гравця на матч, в якому Черишев брав участь з перших хвилин.