УКР РУС

Реал здобув вольову перемогу над Бетісом у божевільному матчі

18 лютого 2018 Читать на русском

В матчі 24 туру мадридський гранд на виїзді не без проблем обіграв Бетіс.

Гості розпочали матч прогнозовано, захопивши м'яч під свій контроль і вже на 11 хвилині Асенсіо вдало зіграв на добиванні. Після забитого голу Бетіс більшими силами пішов в атаку і захисники Реала почали помилятись під пресингом. Біля воріт Наваса почали з'являтись небезпечні моменти і Бетіс зумів зрівняти рахунок: після навісу Хоакіна Манді вистрибнув вище всіх. А за 4 хвилини після удару Жуніора Навас відбив м'яч, але той від Начо залетів у ворота.

Марсело травмувався у матчі проти Бетіса та ризикує не зіграти з ПСЖ

Марсело травмувався у матчі проти Бетіса та ризикує не зіграти з ПСЖ
https://football24.ua/ispaniya_tag50823
Марсело травмувався у матчі проти Бетіса та ризикує не зіграти з ПСЖ
https://football24.ua/ispaniya_tag50823

Реал на початку другого тайму швидко зрівняв рахунок, Рамос замкнув подачу Васкеса з кутового. Через 9 хвилин Асенсіо оформив дубль з пасу Карвахаля, а Роналду збільшив різницю в рахунку. Гол Леона дав надію Бетісу на нічию, але Бензема одразу після виходу на заміну встановив остаточний рахунок.

Завдяки цій перемозі Реал набрав 45 очок і наблизився до Валенсії. Бетіс з 33 пунктами лишився на 9 позиції.

Експерименти Зідана в півзахисті

На цей матч Реал вийшов експериментальним складом у півзахисті. І якщо Васкес і Асенсіо провели чудовий матч, то Каземіро та Ковачіч не завжди справлялись зі своїми задачами в центрі поля. Особливо в першому таймі, коли Бетіс досить легко розігрував комбінації. А от Васкес та Асенсіо стали героями для Мадриду: Лукас зробив два асисти і створив момент з першим голом, а Марко відзначився дублем.

Захист Реала - не еталон надійності

Три пропущені м'ячі від досить скромної команди змушує замислитись головного тренера над роботою захисту. Два голи прийшли з зони Карвахаля, який не надто надійно грав в обороні, хоч і активно допомагав Васкесу в атаці. Головного болю Зідану додала травма Марсело, який може пропустити матч-відповідь з ПСЖ. І хоч в цій грі Тео Ернандес непогано підмінив травмованого бразильця, хтозна як буде в матчі з парижанами.

Чемпіонат Іспанії 2017/18, 24 тур

Бетіс – Реал – 3:5

Голи: Манді, 33, Начо, 37 (аг), Леон, 85 – Асенсіо, 11, 59, Рамос, 50, Роналду, 65, Бензема, 90+2