УКР РУС

"Реал" врятував нічию в матчі з "Барселоною"

3 грудня 2016 Читать на русском

В матчі 14 туру Прімери "Барселона" не змогла здобути надважливу перемогу над "Реалом" на "Камп Ноу" (1:1).

У першому таймі команди не продемонстрували того футболу, який від них очікували. "Барселона" трішки більше володіла м'ячем, однак "Реал" створив небезпечніші моменти біля воріт тер Штегена. Перший шанс господарі створили аж на 21 хвилині. Неймар зробив хороший рейд на лівому фланзі та віддав на Суареса, який змарнував реальну нагоду відкрити рахунок. Після цього у гру включився "Реал". Декілька хороших нагод мав Кріштіану Роналду, однак тер Штеген двічі врятував після непоганих ударів португальця. Наприкінці першої половини матчу Бензема також змарнував свій шанс, не зумівши переграти німецького голкіпера "Барселони". Найцікавішим моментом першого тайму став перфоманс вболівальників "Барселони", які влаштували справжнє шоу перед початком зустрічі.

Вже на початку другого тайму каталонці відкрили рахунок. Неймар виконав навіс на Суареса, який у повітрі переграв Варана та відправив м'яч у сітку воріт Наваса. За декілька хвилин до цього Роналду мав непогану нагоду, однак запустив м'яч значно вище воріт. Після цього господарі взяли м'яч під свій контроль та не давали "Реалу" створити небезпечної нагоди. "Барселона" навпаки могла збільшити перевагу. Іньєста віддав точний пас на Неймара, той прекрасно розібрався з Карвахалем та вийшов на ударну позицію. Бразильцю залишалося лише влучити у ворота, однак Неймар пробив дуже не точно. Наприкінці матчу Мессі отримав прекрасну нагоду відзначитися, однак не влучив у ворота після пасу того ж таки Іньєсти.

"Реал" намагався влаштувати фінальний штурм воріт тер Штегена. На 89 хвилині Роналду отримав шанс, однак влучив у захисника з гострого кута. Вже на останній хвилині матчу Серхіо Рамос вкотре врятував "Реал", забивши головою після подачі зі штрафного. На останніх секундах захисник "Реала" вибив м'яч з порожніх воріт, та врятував нічию для мадридців.

Після осічки "Севільї", "Барселона" піднялася на чисте 2 місце, маючи в активі 28 очок, а "Реал" залишився на вершині Прімери з 34 пунктами.

Іспанія. Прімера, 14 тур.

"Барселона" – "Реал" – 1:1

Голи: Суарес, 53 – Рамос, 90.