УКР РУС

"Реал" впевнено переміг "Алавес" на "Сантьяго Бернабеу"

2 квітня 2017 Читать на русском

"Реал" переміг "Алавес" в матчі 29 туру Прімери на "Сантьяго Бернабеу".

Перший тайм пройшов під контролем "Реала", однак багато моментів господарі створити не змогли. Перша реальна нагода для взяття воріт одразу перетворилася у гол. Карвахаль віддав класну передачу у центр штрафного майданчика на Бензема, який розстріляв голкіпера "Алавеса". Вже у компенсований до першого тайму час Бейл міг збільшувати перевагу, але з класної позиції не зміг влучити у дальній кут воріт.

У другому таймі картина гри трішки змінилася, адже гості мали декілька хороших нагод. "Реал" у свою чергу не надто біг вперед. Здавалося, що господарі економлять сили напередодні важливих матчів. Дві нагоди для взяття воріт мав Мендес, але з хороших позицій не зміг поцілити у ворота. "Реал" у другому таймі запам'ятався лише відміненим голом Роналду через офсайд та декількома заблокованими ударами.

Вже під завісу матчу господарі все ж прокинулися та забили два голи. Спочатку Іско сильним пострілом збільшив перевагу "Реала", а через декілька хвилин Начо вдало зіграв на добиванні після удару Бейла та довів рахунок до розгромного.

Таким чином "Реал" закріпився на першому місці, маючи в активі 68 очок, а "Алавес" залишився на 10 місці з 40 пунктами.

Іспанія. Прімера, 29 тур

"Реал" – "Алавес" – 3:0

Голи: Бензема, 31, Іско, 85, Начо, 88