УКР РУС

"Реал" вирвав вольову перемогу над "Спортінгом" завдяки феноменальному Іско

15 квітня 2017 Читать на русском

Мадридський "Реал" без тріденте BBC зіграв драматичний матч Прімери. У зустрічі 32 туру чемпіонату Іспанії команда Зідана ледь не втратила очки в Хіхоні.

"Королі" двічі наздоганяли суперника. "Спортінг" відкрив рахунок, коли хорватський нападник Чоп реалізував диво-закидання Мікеля Весги. "Реал" швидко зрівняв. Це Іско накрутив трьох опонентів у штрафному господарів і вразив ворота.

А ось після перерви історія повторилась. Бабен і Весга розіграли ефектну комбінацію на другому поверсі – Кіко Касілья змушений був виймати. Мората зрівняв також ударом головою.

Перемогу "вершковим" приніс феноменальний Іско, який зробив гол з нічого: прийняв короткий пас від Марсело, розвернувся і без замаху пробив у нижній кут.

"Реал" набирає 75 очок і не дає змогу "Барсі", в якої попереду матч проти "Сосьєдада", зменшити відрив до мінімуму перед очним матчем у Прімері.

Нагадаємо, Роналду і Бензема, як і основний голкіпер Кейлор Навас, отримали відпочинок від Зідана, а Бейл травмувався і ризикує пропустити Класіко проти "Барселони".

Іспанія. Прімера, 32 тур

"Спортінг" – "Реал" – 2:3

Голи: Чоп, 14, Весга, 50 – Іско, 17, 90, Мората, 59

, а також у Viber