УКР РУС

"Реал" видав неймовірний камбек проти "Вільяреала"

26 лютого 2017 Читать на русском

Останній матч 24 туру чемпіонату Іспанії між мадридським "Реалом" та "Вільяреалом" закінчився яскравою перемогою "вершкових" – 3:2.

В протистоянні першого кола "вершкові" не здолали команду Франа Ескріби – 1:1 (Серхіо Рамос, 48 – Бруно Соріано, 45+1). На матч проти шостих "підводників" Зінедін Зідан виставив цілком бойовий склад: Бейл, Бензема, Марсело, Навас, Рамос, Роналду…

Протягом першого тайму "Вільяреал" створив більше гольових моментів: з ударом Маріо Гаспара впорався Навас, а Саму Кастільєхо з кількох метрів не поцілив у ворота. В "Реала" міг відзначитися Бензема, але удар француза блискуче парирував голкіпер Асенхо. Роблячи сейв, Асенхо зазнав пошкодження, і на футбольне поле вийшов резервний Андреас Фернандес.

В перші десять хвилин другого тайму "Субмарина", ледве не пропустивши від Бензема, двічі торпедувала "вершкових". Спочатку відзначився Трігерос, з яким як слід не зіграв Каземіро, а через кілька хвилин Седрік Бакамбу реалізував вихід з Навасом. "Реал" відповів влучанням в стійку (Роналду). На 64 хвилині Бейл після подачі від Карвахаля скоротив відставання до одного голу. Далі була рука капітана "жовтих" Бруно та пенальті, який реалізував Роналду. На 83 хвилині свіжий Іско у центрі поля відібрав м’яча в Кастільєхо, розпочавши гольову атаку "вершкових" – Мората відзначився головою! На останніх хвилинах матчу дос Сантос міг вирвати нічию, але не влучив у ворота.

В 25 турі мадридці вдома зустрічатимуть "Лас-Пальмас"; "Вільяреал" вирушить до останньої "Осасуни".

Чемпіонат Іспанії, 24 тур

"Вільяреал" – "Реал" (М) – 2:3

Голи: Трігерос, 50, Бакамбу, 56 – Бейл, 64, Роналду, 74, пен., Мората, 83