УКР РУС

"Реал" в меншості не поступився "Лас-Пальмасу" завдяки дублю Роналду

2 березня 2017 Читать на русском

У 25 турі Ла Ліги "Реал", програючи в два голи, не поступився "Лас-Пальмасу" – 3:3.

В попередньому турі острів’яни через прикру помилку власного воротаря мінімально поступилися "Реал Сосьєдаду", а "Реал" дивом здолав "Вільяреал".

Протягом першого тайму канарці нічим не поступалися іменитому супернику. За ударами по воротах "Лас-Пальмас" був попереду: 9 проти 6. Першими забили "вершкові" – Іско реалізував вихід віч-на-віч з Хаві Варасом. Через дві хвилини Тана обіграв Серхіо Рамоса та щосили пробив по воротах, засмутивши трибуни "Сантьяго Бернабеу" – 1:1. Посеред першого тайму Дані Кастельяно ненароком травмував свого колегу Педро Бігаса, і замість центрального оборонця вийшов захисник Айтамі. Наприкінці першого тайму чудово у штрафному майданчику зіграв Лемос, не дозволивши відзначитися Мораті.

Стартові секунди другого тайму виявилися не з приємних для "Реала". Бейл сфолив проти Хонатана Вієри, за що арбітр Борбалан показав валлійцеві жовту картку. Після отриманого "гірчичника" Гарету здалося, що Хонатан сказав щось не надто приємне на його адресу – поштовх та друга жовта картка!

На 55 хвилині м’яч влучив в руку Рамосу. Капітан "Реала" хитро схопився за лице, однак арбітр все бачив – пенальті! З "позначки" Вієра не схибив. На 59 хвилині Боатенг, скориставшись помилкою Наваса, провів третій гол острів’ян! Відразу після м’яча Кевіна, Серхіо Рамос ледве не відзначився, але поцілив у поперечину.

До голу Роналду з пенальті (теж за гру рукою) Варас врятував свої ворота після удару Бензема. На 90 хвилині португалець головою подарував "Реалу" нічию! Отож, "Лас-Пальмас" втрачає чудову нагоду вперше в історії перемогти на "Сантьяго Бернабеу". Нічия відкидає "вершкових" на друге місце, які мають в активі 56 балів. До речі, Мората тричі відзначався у грі, всі три удари Альваро завдавав з офсайду.

В 26 турі "Реал" вирушить до "Ейбара". "Лас-Пальмас" зустрічатиме аутсайдера "Осасуну".

Чемпіонат Іспанії, 25 тур

"Реал" (М) – "Лас-Пальмас" – 3:3

Голи: Іско, 8, Роналду, 86, пен., 90 – Тана, 10, Вієра, 56, пен., Боатенг, 59

Вилучення: Бейл ("Р"), 46