УКР РУС

Реал Сосьєдад вдев'ятьох втримав перемогу над Уескою

21 вересня 2018 Читать на русском

У матчі-відкритті 5-го туру іспанської Прімери Реал Сосьєдад здобув вкрай важку виїзну перемогу над Уескою.

Перший тайм був досить рівним і проходив без особливої гостроти, а от у другому відбулися всі основні події. Команди діяли досить динамічно та обмінялися небезпечними ударами: так, на 53-й хвилині голкіпер Уески врятував після непоганого удару Хуанмі з відскоку, а через дев'ять хвилин Феррейро після розрізного пасу вийшов на ударну позицію й пробив у дальній кут – Рульї парирував. Майже відразу Сосьєдад покарав за марнотратство, вирвавшись уперед – це Меріно завершив точним ударом передачу Тео Ернандеса.

"Краще подивлюсь матч МЛС у США, ніж Ла Ліги": Інфантіно жорстко висловився щодо проведення матчів Ла Ліги в США

Втім, екшн лише починався. На 71-й Хуанмі за грубий фол отримав жовту картку, пішов сперечатися з арбітром і відразу отримав другу жовту. Через 11 хвилин вже пряму червону отримав інший футболіст Сосьєдада – Тео Ернандес. Втім, реально небезпечний момент Уеска змогла створити аж наприкінці зустрічі, коли по центру низом пробив Кучо – Рульї впорався з цим ударом. Фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу Сосьєдада.

Таким чином, Сосьєдад набрав сім очок та піднявся на шосту сходинку в турнірній таблиці, в той час як Уеска з чотирма залишилась на шістнадцятому місці.

Чемпіонат Іспанії 2018/2019, 5-й тур

Уеска – Реал Сосьєдад – 0:1

Гол: Меріно, 64

Вилучення: Хуанмі, 71 (друга жовта), Тео Ернандес, 82