УКР РУС

"Реал Сосьєдад" розгромив "Алавес"

22 жовтня 2016 Читать на русском

В матчі 9-го туру чемпіонату Іспанії "Реал Сосьєдад" обіграв "Алавес" з рахунком 3:0.

"Реал Сосьєдад", граючи вдома, почав нав’язувати свою гру з перших хвилин. "Алавес" намагався відповідати, але часто мав проблеми при переході з оборони в атаку. Тим не менш, гра більшою мірою проходила у центрі поля, гостям часом вдавалося відводити гру від своїх воріт. Але перший гол усе ж був закономірним. Карлос Мартінес виграв боротьбу за м’яч і навісив точно на Прієто – капітан команди господарів влучно пробив головою, відкривши рахунок у матчі на 22-й хвилині. "Алавес" відповів на 29-й хвилині, створивши свій найнебезпечніший момент: Мендес вийшов один на один, але пробив у голкіпера, а Камараса, опинившись на добиванні, з хорошої позиції не влучив у ворота.

У цілому ж, господарі продовжували володіти ініціативою та тримати гру під своїм контролем. На 57-й хвилині Вілліану Хосе вдалось забити чудовий гол: він прийняв м’яч у штрафному, блискавично розвернувся, втік від захисника та перекинув воротаря. Господарі стали грати по рахунку, але "Алавесу" не вдалося створити тиск на ворота суперника. До того ж, "Реал Сосьєдад" забив і третій гол: Карлос Вела замкнув чудовий пас Оярсабаля з лівого флангу. Впевнена і спокійна перемога господарів.

3 очки у цьому матчі дозволили "Реал Сосьєдаду" піднятися на 7 місце з 13-ма очками. "Алавес" же опустився на 11 місце, маючи 10 очок.

Іспанія. Прімера, 9 тур.

"Реал Сосьєдад" – "Алавес" – 3:0

Голи: Хав’єр Прієто, 22, Вілліан Хосе, 57, Вела, 87.