УКР РУС

Барселона на виїзді здобула вольову перемогу над Реал Сосьєдадом

15 вересня 2018 Читать на русском

Барселона у матчі 4-го туру іспанської Прімери завдяки голам Суареса та Дембеле перемогла Реал Сосьєдад.

Перший тайм важко давався Барселоні. Реал Сосьєдад діяв проти каталонців на рівних, мало що дозволяючи гостям біля своїх воріт та не забуваючи про активність біля чужих. Особливо агресивними баски були на старті матчу, коли їм вдалося забити відносно швидкий гол: на 12-й хвилині вони заробили штрафний, подачу з якого Ектор Морено скинув м'яч на Елустондо. Той з меж штрафного потужно приклався з лівої у ближній – 0:1. Відігратися каталонці у першому таймі так і не змогли, хоча й претендували на пенальті на останніх хвилинах.

Реал Сосьєдад – Барселона – 1:2 – відео голів та огляд матчу

У другому таймі Барса підвищила оберти й почала створювати момент за моментом. Баски намагалися відповідати на них, але, зрештою, не витримали темпу й пропустили на 63-й після кутового, подачу з якого замкнув Піке. Голкіпер Рульї відбив удар, однак на добиванні був Суарес – 1:1. Через три хвилини Барса заробила ще один корнер, подачу з якого невдало виніс Рульї. М'яч надійшов прямо до Усмана Дембеле, який точним ударом з меж штрафного вивів Барсу уперед. Після цього каталонцы впевнено довели матч до перемоги.

Таким чином, Барселона набрала 12 очок та продовжила очолювати турнірну таблицю, в той час як Реал Сосьєдад з 4 очками залишається на 10-й позиції.

Чемпіонат Іспанії, 4-й тур

Реал Сосьєдад – Барселона – 1:2

Голи: Елустондо, 12 – Суарес, 64, Дембеле, 66