УКР РУС

"Реал" сконфузився, привітавши Роналду з 400 голами за клуб

3 травня 2017 Читать на русском

Форвард "Реала" Кріштіану Роналду забив 3 м'ячі у ворота "Атлетіко" у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів (3:0).

Офіційний сайт "Реала" привітав португальського бомбардира з тим, що він досягнув позначки у 400 голів у складі "вершкових". Президент мадридського клубу Флорентіно Перес навіть подарував Кріштіану Роналду пам'ятну футболку з номером 400.

За інформацією сайту "Реала", Кріштіану Роналду забив 281 гол у Прімері, 88 у Лізі чемпіонів, 22 у Кубку Іспанії, 4 на Клубному чемпіонаті світу, 2 у Суперкубку УЄФА і 3 у Суперкубку Іспанії.

Однак офіційна статистика говорить про інше – на рахунку Кріштіану Роналду після хет-трика у ворота "Атлетіко" 399 голів.

Справа в тому, що у вересні 2010 року в матчі "Реала" проти "Реал Сосьєдада" (2:1) Кріштіану Роналду пробивав штрафний і м'яч, влучивши у Пепе, влетів у ворота. Офіційно взяття воріт записане і досі на Пепе, але в "Реалі" вважають, що автором гола став саме Кріштіану Роналду.

Правила є правила, тому у португальця наразі 399 м'ячів.

Матч “Реал” – “Атлетіко” в рамках 1/2 фіналу Ліги чемпіонів завершився розгромною перемогою команди Зідана. Дивіться відео голів та огляд матчу. Роналду став першим гравцем в історії, який забив 50 голів та оформив 2 хет-трика поспіль у плей-офф Ліги чемпіонів.

Топ-9 неймовірних досягнень Роналду у матчі "Реал" – "Атлетіко"

"Роналду-жахливий бездушно знищує "Атлетіко". Реакція ЗМІ на матч "Реал" – "Атлетіко" (3:0)

, а також у Viber