УКР РУС

"Реал" познущався над "Ейбаром"

9 квітня 2016 Читать на русском

В 32 турі чемпіонату Іспанії "Реал" без проблем подужав опонента.

«Реал», сенсаційно покусаний німецькими «вовками», приймав баскських «зброярів».

Мадридці, перемігши «Барселону», відновили, здавалося би, втрачену інтригу за золоті медалі чемпіонату. «Ейбар» же в минулому турі, ведучи у рахунку проти «Вільяреалу», програв. В сьогоднішній переконливій перемозі «Реалу», мабуть, не сумнівалося 99% вболівальників, які прогнозували скільки голів заб’є тріо Бейл-Бензема-Роналду.

Проте Зідан дещо здивував стартовим складом, залишивши валлійця на «банці», а Бензема взагалі отримав вихідний. Подібним чином здивував Хосе Менділібар – на лавці для запасних лишився головний бомбардир басків Борха Бастон. До слова, сеньйор Борха в нинішній Прімері набив 17 м’ячів!

"Реалівці" відразу взялися стріляти по "зброярах" важкою артилерією: в першому таймі вони відзначилися чотири рази. Спочатку Хесе заробив штрафний удар, який вміло виконав Хамес. Наступні голи "Реалу" були по книжці: вмілими пасами розхитуючи оборону "Ейбару", виводили своїх гравців на побачення з ворожим кіпером. А от зброя "Ейбару" виявилася промклою і холостою - жодного точного удару повз Касілью.

У наступному турі на "Ейбар" очікує важке дербі проти баскського "Реалу", а мадридці поїдуть до сусіднього містечка Хетафе.

Чемпіонат Іспанії, 32 тур

"Реал" (Мадрид) – "Ейбар" – 4:0 ВІДЕО

Голи: Хамес, 5, Васкес, 18, Роналду, 20, Хесе, 39