УКР РУС

"Реал" планує масштабну трансферну кампанію - у списку Зідана 10 прізвищ

6 червня 2016 Читать на русском

Мадридське видання AS називає імена гравців, які можуть влітку підсилити "Реал", який ризикує отримати трансферну заборону від ФІФА найближчим часом.

На позиції лівого латераля керманич "вершкових" Зінедін Зідан вирішив збільшити конкуренцію для Марсело. В ідеалі новим гравцем на фланзі захисту мав би стати Давід Алаба. Але трансфер з "Баварії" це завжди дуже коштовне задоволення. У випадку Алаби сума доходить до 80 мільйонів євро. Дешевшими і реальнішими варіантами є Рікардо Родрігес з "Вольфсбурга" або Вендел з "Байєра".

У центрі поля Зідан уже давно мріє зміцнитись Полем Погба. Однак і тут на заваді може стати рекордна вартість гравця. Дешевша альтернатива - Верратті (ПСЖ), Канте ("Лестер") і Крамер ("Борусія" М).

Пріоритетним трансфером у лінії нападу залишається форвард "Баварії" Роберт Лєвандовскі. Також "Реал" розглядає варіант повернення Альваро Морати з "Ювентуса" з опцією купівлі гравця за 30 мільйонів євро. Іспанця згодом можна було б вигідно продати у ПСЖ чи "Арсенал", які пропонують за нападника вдвічі більше. Ще один потенційний новачок - Обамеянг з дортмундської "Борусії".

"Найбільше обіймався із Касільясом". Як львів'янин після Скнилівської трагедії потрапив у "Реал"