УКР РУС

"Реал" підтримав Надаля в конфлікті з екс-міністром спорту Франції

13 березня 2016 Читать на русском

Мадридський "Реал" виступив з офіційною заявою на підтримку екс-першої ракетки світу Рафаеля Надаля, якого колишній міністр спорту Франції Розелін Башело звинуватила у вживанні допінгу.

"Реал" висловлює повну підтримку своєму почесному члену Рафі Надалю - одному з найвеличніших спортсменів Іспанії та всього світу.

Рафа Надаль втілює фундаментальні цінності спорту. Його велич і неймовірні досягнення засновані на зразковій поведінці, невтомній роботі, таланті та неймовірній відданості своїй справі.

Таким чином, наша організація вважає висловлювання колишнього міністра Розелін Башело непростимими та неприйнятними.

Мадридський "Реал" вважає за честь свої тісні відносини з Надалем - символом видатної спортивної майстерності. У Надаля мільйони шанувальників у всьому світі, і сьогодні наш клуб повністю на його боці", - йдеться в заяві на офіційному сайті "вершкових".

Довідка

Нещодавно Башело заявила: "Ми всі знаємо, що ця знаменита травма Рафаеля Надаля, коли він пропустив 7 місяців в 2012 році, насправді була наслідком позитивної допінг-проби. Дуже часто тенісисти кілька місяців не грають через те, що провалили допінг-контроль. Не завжди, але часто".

Після цього випадку вся іспанська спортивна спільнота стала на захист Надаля.

Надаль продемонстрував футбольну техніку (ВІДЕО)