УКР РУС

"Реал" переміг "Рому" завдяки суперголу Роналду

17 лютого 2016 Читать на русском

Голи у першому матчі пари 1/8 Ліги чемпіонів "Рома" - "Реал", що відбувся на римському "Стадіо Олімпіко", забивали Кріштіану Роналду і джокер Зідана Хесе.

Роналду забив переможний м'яч "вершкових" - свій 12-й гол у сезоні ЛЧ і загалом 89-й в історії турніру.

Лідер "Реала" після асисту Марсело підробив собі круглого красивим фінтом і приклався у дальню дев'ятку. Снаряд мінімально зачепив захисника і пішов по недосяжній для Щенсни траєкторії.

Звязка Роналду-Марсело могла спрацювати ще на 22-й. Португалець ідеально закинув м'яч черпачком, а бразилець пробив з льоту. Варто відзначити, що до перерви ударами у площину воріт команди взагалі не балували. І ось саме один із перших влучних ударів "Реала" переможної мети досяг. Міг Роналду і дубль оформити, але ударом головою з гострого кута схибив.

"Рома" значно активізувалась із виходом на поле Джеко замість Ель-Шаараві. Проте то Едіну забракло влучності з меж воротарського, то Салах не міг у простих ситуаціях прийняти м'яч або завдати пристойного удару. Натомість забили другий мадридські гості. Хесе, який вийшов на заміну на 82-й, потребував мінімуму часу, аби розписатись у воротах римлян.

Ліга чемпіонів, 1/8. Перший матч

"Рома" - "Реал" - 0:2 ВІДЕО

Голи: Роналду, 57, Хесе, 86