УКР РУС

"Реал" переміг "Наполі" на "Сантьяго Бернабеу"

15 лютого 2017 Читать на русском

Мадридський "Реал" в рамках першого матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів переміг "Наполі" – 3:1. Голами за господарів відзначилися Бензема, Кроос та Каземіро.

Якщо брати до уваги останній матч "Наполі" в чемпіонаті проти "Дженоа", сеньйор Саррі вдався до певних змін. Так, правий фланг оборони закривав не Маджо, а Хюсай, правого вінгера грав Кальєхон, а не Джаккеріні. Зінедін Зідан вирішив поставити до старту нечастого гостя основного складу – колумбійця Хамеса Родрігеса. Авторитетна газета "Марка" ставила до старту Лукаса Васкеса, однак в чемпіона світу 1998 року було своє бачення на гру Ліги чемпіонів.

Матч в Мадриді розпочався з хвилини мовчання: присутні вшанували пам'ять президента "Реалу" Луїса Монтехано (очолював "вершкових" у 2006 році), якого не стало кілька днів тому.

Вже на 20 секунді Бензема ледве не вивів "галактікос" вперед, однак небезпечний постріл француза парирував Рейна. Інсіньє, на відміну від Каріма, забив швидкий гол. На 8 хвилині Лоренцо вдався класний удар здалеку під самісіньку стійку. Також в моменті помилився голкіпер Кейлор Навас, що явно не очікував пострілу від італійця. Сплинуло трохи більше десяти хвилин, як Бензема зрівняв рахунок. Карім після подачі від Карвахаля переграв на другому поверсі Альбіоля, головою вколотивши "шкіряного" у сітку – 1:1. До свистка на перерву "Реал" мав ще дві прекрасні нагоди, аби вийти вперед, але Роналду вперіщив вище "брамки", а той-таки Бензема поцілив у стійку.

На початку другого тайму Роналду фінтами розхитав Кулібалі та прострілив на Крооса – 2:1. Через трохи Каземіро потужним ударом в дотик провів третій м’яч "галактікос"! На 68 хвилині Мертенс міг подарувати італійським вболівальникам надію, але з чудової позиції не влучив у площину воріт.

Наприкінці гри на поле вийшов нападник Аркадіуш Мілік, який пропустив чимало часу через травму. Однак гості не спромоглися на другий влучний постріл.

Отож, під пильним оком Дієго Марадони, що завітав власною персоною на "Бернабеу", італійський "Наполі" зазнає поразки в першому матчі проти "Реалу".

До гри-відповіді (7 березня) на "Наполі" очікують досить непрості суперники: "К’єво", "Аталанта", "Ювентус" (Кубок Італії), "Рома".

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу, перший матч

"Реал" (М) – "Наполі" – 3:1

Голи: Бензема, 19, Кроос, 49, Каземіро, 54 – Інсіньє, 8