УКР РУС

"Реал" переміг "Бетіс" завдяки голу Рамоса та повернув собі перше місце в Прімері

12 березня 2017 Читать на русском

В 27 турі Прімери мадридський "Реал" завдяки голам Роналду та Рамоса переграв "Бетіс" – 2:1.

Початку матчу передувала хвилина мовчання: присутні вшанували пам'ять Раймона Копа. "Реал" з перших хвилин кинувся штурмувати ворота "Бетіса", пам’ятаючи, що перемога поверне "вершковим" втрачене лідерство. На 7 хвилині Мората міг вирішити епізод самотужки, але віддав пас на дальню стійку, де перебував Роналду – португалець пробив вкрай незграбно. На 22 хвилині Дарко Брашанац вибіг на побачення з кіпером мадридців. Навас був на м’ячі першим, заодно збивши з ніг серба. Арбітр Лаос в діях Кейлора фолу не помітив. Через три хвилини після цього спірного моменту Санабрія після флангового прострілу (Дурмісі) пробив по воротах. Здавалося, Навас міцно прибрав сферу до рук, як через секунду голкіпер рукою закинув "шкіряного" у власну "рамку"! На 41 хвилині Роналду зрівняв рахунок, головою пробивши після подачі Марсело.

На 59 хвилині трапився ще один спірний епізод. Роналду, схоже, спеціально зацідив по ногах гравцеві гостей. Арбітр все бачив, але не показав порушнику навіть жовтої картки. На 73 хвилині лідер "Реала" знову опинився в центрі уваги. Португалець технічно перекинув Адана, однак лайнсмен зафіксував сумнівний офсайд.

За дванадцять хвилин до кінця основного часу правий оборонець "Бетіса" Піччіні за фол проти Васкеса отримав другу жовту картку. Через кілька хвилин Кроос подав з кутового на голову Серхіо Рамосу – 2:1. Вже не вперше в цьому сезоні Серхіо рятує мадридців наприкінці матчу! В компенсований час Навас класний сейвом врятував для господарів перемогу. "Реал" набирає 62 бали та знову посідає перше місце.

В наступному турі команда Віктора Санчеса зіграє проти останньої "Осасуни". "Реал" поїде до Більбао.

Чемпіонат Іспанії, 27 тур

"Реал" М – "Бетіс" – 2:1

Голи: Роналду, 41, С. Рамос, 81 – Навас, 26, аг.

Вилучення: Піччіні (Б), 78