УКР РУС

Реал переміг Барселону в першому матчі Суперкубка Іспанії

14 серпня 2017 Читать на русском

Барселона та Реал зіграли перший поєдинок Суперкубка Іспанії. Перемогу здобули "вершкові" – 3:1. Голи за Реал забивали Піке (автогол), Роналду та Асенсіо.

Для Ернесто Вальверде це був перший офіційний матч у ролі тренера каталонців. Вже парижанина Неймара в атаці Барселони замінив Жерар Деулофеу. Щодо Зідана, то французький тренер вирішив залишити Криштіану Роналду на заміні. Атаку Реала представляли Бензема, Бейл та Іско.

Хоча в першому таймі Барселона значно більше часу володіла м’ячем (63% – 37%), Реал частіше влучав у площину воріт тер Штегена (3 – 1), але варто сказати, що постріл Луїса Суареса був дуже небезпечним для "вершкових".

На 50 хвилині Марсело прострілив з свого лівого флангу, а Піке зрізав м’яча у власні ворота! Барселона відразу мала нагоду зрівняти, однак Мессі не замкнув простріл Деулофеу. Реал відповів розстрільним ударом Карвахаля – Альба дивом врятував команду Вальверде. Після згаданих моментів замість Бензема на газоні з’явився Роналду.

На 70-их хвилинах трапилося кілька вартих уваги моментів. Спочатку Бускетс не влучив у ворота, а через мить Навас збив Луїса Суареса, за що баск Бенгоечеа призначив пенальті. Реал відразу відповів чудовим голом Роналду в дальній кут воріт тер Штегена. Португалець на радощах зняв футболку та отримав жовту. Буквально через хвилину Роналду побачив перед собою ще одну жовту. На цей раз, на думку арбітра, за симуляцію. На останній хвилині основного часу Асенсіо забив третій гол гостей!

Матч-відповідь відбудеться 16 серпня у Мадриді.

Суперкубок Іспанії-2017, перший матч

Барселона – Реал (Мадрид) 1:3

Голи: Мессі, 76, пен., – Піке, 50, аг., Роналду, 80, Асенсіо, 90

Вилучення: Роналду, 82