УКР РУС

Реал офіційно призначив Анчелотті новим головним тренером

1 червня 2021 Читать на русском

Карло Анчелотті очолив Реал Мадрид після відходу Зінедіна Зідана. Це вже другий прихід італійця на тренерську лаву "вершкових".

Італійський фахівець достроково припинив співпрацю з Евертоном і став новим головним тренером Реала. Контракт із Карло Анчелотті розрахований до літа 2023 року, інформує офіційний сайт мадридського клубу.

Зідан вперше пояснив відхід з Реала – відверта заява тренера, який розкрив усе

Вочевидь, Реал заплатить Евертону солідну компенсацію за 61-річного Карлетто, адже його угода з "ірисками" діяла до 2024-го.

Зауважимо, Анчелотті спочатку не вважався реальним кандидатом на посаду наставника "вершкових". Пріоритетом Реала називали Массіміліано Аллегрі, Рауля, Маурісіо Почеттіно та Антоніо Конте, але з різних причин жоден із них не опинився в Мадриді. Натомість перемовини з Карло пройшли доволі блискавично та завершилися підписанням контракту.

Нагадаємо, Анчелотті вже очолював Реал з 2013 по 2015 рік. Під його керівництвом мадридці виграли Кубок Іспанії, Суперкубок Європи, Клубний ЧС та десятий в історії Реала Кубок чемпіонів (сезон 2013/14), оформивши "десіму". Також італієць працював у Пармі, Ювентусі, Мілані (виграв дві Ліги чемпіонів і тренував Андрія Шевченка), Челсі, ПСЖ, Наполі та Баварії. Наприкінці 2019-го очолив Евертон, який під його керівництвом фінішував на 12-й та 10-й позиціях АПЛ.

Чемпіон, який більше не збуджує, провали Барси та Реала, канарський маг, сенсаційний MVP – якою була Прімера-20/21