УКР РУС

Реал обіграв Фіорентину та здобув Кубок Сантьяго Бернабеу

24 серпня 2017 Читать на русском

Мадридці мінімально здолали гостей з Флоренції (2:1) та завоювали знаковий для клубу трофей.

Зінедін Зідан виставив на матч футболістів, які не мають постійної ігрової практики. Також місце в основі для підтримання форми отримав Кріштіану Роналду, який відбуває 5-матчеву дискваліфікацію.

Саме зірковий португалець вирішив долю поєдинку. На 4 хвилині Верету скористався провалом опорної зони Реала та відкрив рахунок, однак "вершкові" відразу виправили ситуацію, коли Роналду в чужому штрафному майданчику накрутив суперника та вирізав ідеальний пас Майоралу на дальню стійку.

Роналду ще може покинути Реал цього літа, – найближче оточення гравця

Згодом Кріш на контратаці прорвався по лівому флангу, змістився в центр і завдав невідпорного удару в "дев'ятку". Таким чином, Реал обіграв запрошеного суперника та черговий раз отримав Кубок Сантьяго Бернабеу.

Відзначимо, що минулого року "вершкові" в результативному матчі перестріляли французький Реймс – 5:3. Що цікаво, у 1986 році суперником Реала у цьому турнірі було Динамо. Тоді київська команда обіграла мадридців з рахунком 3:2.

Кубок Сантьяго Бернабеу

Реал – Фіорентина – 2:1

Голи: Майорал, 7, Роналду, 33 – Верету, 4

Кубок Сантьяго Бернабеу – щорічний товариський турнір, який проводиться Реалом з 1979 року на честь колишнього президента клубу.