УКР РУС

Реал на порозі випробувань: 5 вирішальних для долі Лопетегі матчів за 15 днів

17 жовтня 2018 Читать на русском

Після паузи на міжнародні матчі мадридський Реал входить у двотижневий цикл, який потенційно може визначити сезон "вершкових" і долю їхнього керманича Хулена Лопетегі, вважає AS.

Міжнародна пауза завершилась. Тренер Хулен Лопетегі тепер знайомий із впливом так званого "вірусу ФІФА" на свій мадридський Реал. Наприклад, Гарет Бейл травмувався в таборі збірної Уельсу й зараз змушений готуватися індивідуально. 52-річний фахівець зараз повинен підготувати себе та своїх підопічних на наступні 15 днів – період, у який вони зустрінуться з п'ятьма суперниками, може стати вирішальним моментом для клубу.

"Я не скажу, що повинен виграти "Золотий м'яч"!" Модріч – про відхід Роналду і Зідана з Реала та нелюбов до публічності

5 матчів Мадриду за 15 днів

Випробування мадридського Реалу розпочинаються в суботу матчем проти Леванте о 13:00 за місцевим часом. Сам по собі цей поєдинок складно назвати привабливим, але публіка на Сантьяго Бернабеу не очікує чогось іншого, крім трьох пунктів і кращої гри перед серйознішими викликами.

Серед ігор, які милі глядацькому оку, в світовому футболі Ель Класіко має мало конкурентів. Битва на Камп Ноу відбудеться 28 жовтня, і багато оглядачів називають її потенційно останньою у короткотривалому періоді роботи Лопетегі з "вершковими", якщо матч завершиться принизливою поразкою. Однак, якщо Мадрид спіткнеться у матчі з Леванте чи посеред наступного тижня в зустрічі з Вікторією Пльзень у Лізі чемпіонів, то ще до поєдинку з Барсою важливе рішення може бути ухвалене.

Картина після Класіко

Після мадридсько-каталонської дуелі ситуація навколо головного тренера стане зрозумілішою, тому фанати вже моляться за те, аби засуха їхніх улюбленців завершилася. Наступним кроком стане матч Копа дель Рей, де суперником "галактікос" буде представник другого або третього дивізіону. Жеребкування наступної стадії іспанського кубка відбудеться найближчої п'ятниці. Очікується, що Лопетегі, вважаючи, що він все ще буде відповідальним за команду, збирається використати цю можливість для ротації: місце в старті отримають молоді й "голодні", а зіркові виконавці матимуть довгоочікуваний і потрібний відпочинок. Натомість вони будуть покликані завершити пост-міжнародний блок із п'яти матчів. На початку листопада "вершкові" в столиці приймуть клуб своєї живої легенди – Роналдо – Вальядолід.

Улюблена тактика Шевченка не працює у Прімері – унікальні дані, які здивують багатьох