УКР РУС

Реал може продати Роналду та Бейла заради трансферу Неймара, – журналіст

28 травня 2018 Читать на русском

Реал може наважитись продати Кріштіану Роналду та Гарета Бейла, щоб після цього купити Неймара. Про це інформує журналіст Sky Sports Гільєм Балаге.

За інформацією журналіста, Бейл, який вважає себе одним з найкращих гравців світу, не задоволений своїм становищем у клубі. Валлієць не вірить у щирість керівників Реала, які обіцяють продовжити з ним контракт.

Роналду сумнівається, що Неймар перейде в Реал

Також Бейл не розуміє, чому отримує так мало ігрового часу. Ніхто у мадридському клубі не може гарантувати Гарету постійного місця у стартовому складі, тому футболіст починає думати про відхід з команди.

Ще журналіст згадав Роналду, майбутнє якого у Реалі стало дуже сумнівним. Кріштіану також чує від керівництва про продовження контракту, але розуміє бажання Флорентіно Переса заробити на його трансфері.

Для президента Реала Неймар – головна мрія. І заради переходу бразильця в Мадрид Перес готовий буде продати і Бейла, і Роналду, додає Балаге.

"Він поставив себе вище за клуб". Чому Роналду конкретно облажався в Києві

У той же час британські ЗМІ повідомляють, що Реал вже сповістив зацікавлені клуби про готовність попрощатись з Бейлом за 80 млн фунтів. Головні претенденти на Гарета – Челсі, Манчестер Юнайтед та ПСЖ.