УКР РУС

"Реал" може одноосібно очолити таблицю, перегравши "Севілью"

17 грудня 2011 Читать на русском

Жозе Моурінью та його "Реал" мають хорошу нагоду одноосібно очолити чемпіонські перемоги у Ла Лізі, для цього достатньо сьогодні переграти "Севілью".

“Ми готуємось до важкого матчу. Упродовж останніх місяців нам не позаздриш із календарем. Жодній із команд не довелось провести такої кількості матчів і проти таких непростих суперників. Наш наступний іспит - одна із найсильніших команд чемпіонату”, - сказав головний тренер мадридського "Реала" Жозе Моурінью.

Наставник "бланкос" зовсім не перебільшує, андалузці хоч і перебувають зараз лише на шостій сходинці, добре знають, як упоратись з "Реалом". У попередніх трьох сезонах "Севілья" перегравала столичну команду як вдома, так і в гостях.

Як би там не було, до поєдинку королівський клуб підходить у всеозброєнні, зокрема, в обойму Моурінью повернувся Анхель ді Марія. Власне підбір виконавців, який є у розпорядженні тренера, Жозе вважає оптимальним не лише для звітного матчу.

“Зараз називають багато імен, воно і не дивно, трансферне вікно на носі. Хтось продає, хтось купує гравців. А ось ми плануємо завершити сезон таким же складом, який є у нас зараз”, - сказав Жозе Моурінью .

Не виключено, що наставник дещо лукавить, адже у новому році "Реалу" знову воювати на трьох фронтах. Зокрема, наприкінці лютого, у Лізі чемпіонів, "бланкос" чекає в гості московський ЦСКА. Та насамперед сьогодні о 23:00 за Києвом команда португальця вийде на газон "Санчес Пісхуан".