УКР РУС

"Реал" мінімально переграв "Ман Сіті" і вийшов у фінал Ліги чемпіонів

4 травня 2016 Читать на русском

У другому матчі півфіналу Ліги Чемпіонів сильнішими на "Сантьяго Бернабеу" виявились "вершкові".

Перша зустріч двоматчевого протистояння цих команд на "Етіхаді" закінчилась безгольовою нічиєю, тому саме в сьогоднішньому поєдинку суперники мали визначити, хто протистоятиме "Атлетіко" в фіналі Ліги чемпіонів.

Зідан заявив, що його команда мусить вийти в фінал, бо в іншому випадку буде провал. Мотивовані словами тренера футболісти "Реала" з перших хвилин побігли в атаку. Дуже активним виглядав Карвахаль. Дані постійно створював небезпеку на своєму фланзі і це дало результат. На 20 хвилині правий захисник мадридців в штрафному суперника знайшов пасом Бейла, який за допомогою рикошета відправив "круглого" в дальній кут воріт Харта.

Футболістам англійської команди нічого не вдавалось в атаці. Усі спроби де Брюйне і Наваса розбивались об вмілу оборону захисників "Реала". Натомість підопічні Зідана постійно створювали небезпеку біля воріт Харта. Декілька моментів мали Роналду і Бейл, а найкращий шанс змарнував Модріч, який не переграв голкіпера збірної Англії в "ближньому бою".

Під завісу матчу "Ман Сіті" не вдавалось перемістити гру до воріт "Реала", але на останніх хвилинах підопічні Пеллегріні таки зуміли влаштувати декілька небезпечних моментів. Однак реалізувати їх так і не вдалось. Показовий момент: "містяни" за весь матч жодного разу не пробили у ствір воріт Кейлора Наваса, тому розраховувати на успіх за таких умов було проблематично.

В фінал найпрестижнішого клубного турніру виходить "Реал", де на нього вже очікує "Атлетіко", а "Ман Сіті" припиняє боротьбу на стадії 1/2 фіналу.

Ліга чемпіонів, 1/2 фіналу. Матч-відповідь

"Реал" - "Ман Сіті" - 1:0 ВІДЕО

Гол: Фернандо, 20 (аг)