УКР РУС

Реал переміг Манчестер Юнайтед і здобув Суперкубок УЄФА

8 серпня 2017 Читать на русском

Мадридський Реал переміг Манчестер Юнайтед (2:1) у матчі Суперкубка УЄФА-2017. Огляд матчу читайте на сайті Футбол 24.

Суперкубок УЄФА
завершено
-

Манчестер Юнайтед і Реал Мадрид вийшли на матч за перший трофей сезону у дещо незвичних складах. Жозе Моурінью випустив зі старту одразу 3-х новачків Віктора Лінделефа, Неманью Матіча та Ромелу Лукаку, а Зінедін Зідан залишив на лаві запасних Кріштіану Роналду.

Стартові 10 хвилин були рівними. Суперники придивлялись один до одного. МЮ спробував захопити ініціативу, але це лише підштовхнуло мадридців до активних дій. Реал забрав м'яч під контроль і змусив суперника зачинитись на власній половині. Перший серйозний момент виник у Каземіро – опорник пробив головою після розіграшу кутового, але поцілив у поперечину.

Проте вже у наступній атаці Каземіро відгукнувся на пас Дані Карвахаля і в падінні точно пробив у дальній кут воріт Давіда Де Хеа. Взяття воріт викликає питання, адже автор гола перебував у офсайді, але лайнсмен не зафіксував його.

Мадридці продовжували спокійно контролювати м'яч до кінця тайму, а манкуніанці сподівались на контратаки. Єдиний момент в МЮ виник аж наприкінці тайму, коли Ромелу Лукаку пробив головою у ствір воріт після флангової подачі Антоніо Валенсії. Проте удар парирував Кейлор Навас.

Старт другої половини був логічним продовженням першого тайму. Реал гостро атакував і 52-й хвилині Іско, після стінки з Гаретом Бейлом, вийшов сам на сам і подвоїв рахунок.

Вже за кілька хвилин вбивчий момент створили підопічні Моурінью. Погба пробив головою з 10 метрів, Навас з труднощами відбив, а Лукаку на добиванні з прекрасної позиції запустив кулю вище воріт.

На 60-й хвилині поперечина знову врятувала МЮ. Гарет Бейл правою ногою на силу стріляв з меж штрафного майданчика, але влучив у каркас воріт.

А вже за 1,5 хвилини Лукаку виправився і, опинившись першим на добиванні після сильного удару Матіча, скоротив відставання Ман Юнайтед.

Зрівняти рахунок гравці МЮ могли на 81-й хвилині, коли Решфорд вийшов на побачення з Навасом після передачі Мхітаряна, однак воротар завадив нападнику забити.

До фінального свистка команди обмінялись гострими моментами, проте рахунок не змінився.

Реал Мадрид переміг Манчестер Юнайтед і здобув свій 4-й Суперкубок УЄФА.

Суперкубок УЄФА

Реал Мадрид – Манчестер Юнайтед – 2:1

Голи: Каземіро, 24; Іско, 52 – Лукаку, 62