УКР РУС

Реал і Зідан встановили декілька історичних рекордів Ліги чемпіонів

4 червня 2017 Читать на русском

Мадридський Реал переміг Ювентус у фіналі Ліги чемпіонів, ставши першою командою в історії, яка зуміла виграти ЛЧ 2 роки поспіль.

Але це не всі рекорди "королів". Так, уперше за 59 років Реал зумів виграти і Кубок чемпіонів, і чемпіонат Іспанії. Мадридський клуб здобув найбільше міжнародних титулів серед всіх команд світу (24).

Зінедін Зідан – як зробити з Роналду неможливе, створити нове BBC без трансферів і привести до чемпіонства вперше з ери Моурінью

Зінедін Зідан став першим в історії головним тренером, який зумів виграти 2 фінали Кубка/Ліги чемпіонів у своїх перших 2-х сезонах у ролі наставника на дорослому рівні.

Крім цього, Реал став першим в історії клубом, що виграв 6 поспіль фіналів Ліги чемпіонів, у яких брав участь (1998-2000-2002-2014-2016-2017).

Реал розгромив Ювентус у фіналі Ліги чемпіонів-2017. Реал – перший клуб в історії, який виграв Лігу чемпіонів двічі поспіль. Дивіться відео голів і огляд матчу Ювентус – Реал. Зінедін Зідан самокритично прокоментував фінал Ліги чемпіонів. Кріштіану Роналду першим в історії забив у 3-х фіналах ЛЧ. Наставник Ювентуса Массіміліано Аллегрі прокоментував поразку туринців.

Ювентус – Реал. Підсумки королівського фіналу Ліги чемпіонів