УКР РУС

Реал хоче продати 11 гравців – Зідан розширив безжальний "чорний список" великими зірками за підтримки президента

22 квітня 2020 Читать на русском

Мадридський гранд може позбутись значної більшої кількості футболістів, ніж передбачалось.

"Чорний список" Зідана розширився з шести до одинадцяти гравців, повідомляє Diario SPORT з посиланням на власні джерела в таборі "бланкос". Можливий трансфер кожного непотрібного для себе виконавця французький фахівець узгодив з Флорентіно Пересом.

Лунін повертається в Реал – українець має тотальну підтримку Зідана та керівництва

Звісно, що очолює список скандальний валлієць Гарет Бейл. Крім нього, найбільше шансів покинути Мадрид мають Хамес та Маріано. Зідан хотів би попрощатись з цими футболістами будь-якою ціною. На них давно не розраховують попри величезні зарплати. Маріано заробляє 5 млн євро на рік чистими, хоча провів у сезоні 2019/20 ганебні 65 хвилин у всіх турнірах.

Браїм Діас, якого підписували з проєкцією на майбутнє, та Альваро Одріосола – також потрапили в немилість до Зізу. Мадрид цікавить повноцінний продаж обох. Недавні новачки, Лука Йовіч та Едер Мілітао можуть покинути Бернабеу, якщо Реал отримає хороші пропозиції. Трансфери серба з бразильцем минулого літа обійшлися "бланкос" у 100 млн євро. Зідан начебто вважає, що їм бракує майстерності, аби закріпитись у королівському клубі. Молодий балканець провів 24 неповні матчі, відзначившись двома голами. Натомість припинення співправці з Ареола – жертва на користь нашого Андрія Луніна.

А далі розпочинається найцікавіше. Компанію гравцям так званого другого ешелону ризикують скласти великі зірки – Модріч і Марсело. 35-річний хорват програє конкуренцію Феде Вальверде. У нього залишається рік за контрактом, тож Реал прагне трохи заробити. 32-річний бразилець має пропозицію від Ювентуса, який готовий виписати мадридцям чек на 30-40 млн євро. Зізу не вірить, що досвідчений латераль повернеться на колишній рівень, тим паче молодий Менді проявляє себе досить непогано. Замикає список Лукас Васкес – колишній джокер Зідана, який грає щораз рідше.

Лунін кидає виклик Куртуа, вирок володарю Золотого м'яча – 10 війн у Реалі, фанати підказали Зідану рішення