УКР РУС

Реал готує вражаючу трансферну кампанію – вже визначені позиції та топ-кандидати для підсилення

29 травня 2018 Читать на русском

Реал вже сформував плани щодо комплектації команди в літнє трансферне вікно. Мадридський клуб визначив 4 позиції для підсилення та вже склав список із потенційних кандидатів на переїзд в Мадрид.

Сезон 2017/18 вийшов для Реала досить суперечливим. "Галактікос" провалили чемпіонат, поступившись Барселоні у боротьбі за титул задовго до фінішу. Та це ще не все – мадридці примудрились віддати другу позицію своїм землякам з Атлетіко.

З іншого боку, Реал здобув третю поспіль перемогу в Лізі чемпіонів – і це насправді унікальна ситуація в наш час. Щоправда, радість мадридців була дещо затьмарена вчинком Кріштіану Роналду, який одразу після фіналу натякнув на можливий відхід з клубу.

"Він поставив себе вище за клуб". Чому Роналду конкретно облажався в Києві

"Королівський клуб" вже кілька років практично не здійснював серйозних придбань – найбільш дорогим трансфером останніх років став перехід Хамеса Родрігеса ще у 2014 році.

Тому Реал налаштований провести масштабну трансферну кампанію влітку 2018 року. Боси Реала вже навіть визначились з позиціями, які планують підсилити, повідомляє провідне іспанське видання Marca.

Голкіпер

Пріоритетним варіантом для мадридців є голкіпер Роми Аліссон. 25-річний бразилець провів блискучий сезон у Римі та є одним із головних героїв успіху "джалороссі" у Лізі чемпіонів 2017/18.

Проблема в тому, що Рома точно не відпустить Аліссона за копійки. Більше того, італійські ЗМІ повідомляють про готовність римлян попрощатись з Аліссоном лише за 100 млн євро, що значно ускладнить потенційний трансфер.

Альтернативними варіантами є Давід Де Хеа та Тібо Куртуа, інтерес до яких Реалу приписують вже декілька років.

Центральний захисник

Основна кандидатура для мадридців – захисник Атлетіко Хосе Марія Хіменес. Зазначається, що заради підписання уругвайця Реал готовий навіть виплатити клаусулу 23-річного Хіменеса, яка, до слова, складає 65 млн євро.

"Королівський клуб" вважає дану ціну достатньо адекватною з урахуванням рівня гри Хіменеса та нинішніх трансферних реалій на ринку.

Альтернативи – Мілан Шкріняр з Інтера та центрбек Мілана Алессіо Романьйолі. Обидва – практично однолітки та з приблизно однаковою трансферною вартістю.

Правий захисник

Тут єдиним варіантом для Реала наразі є 22-річний захисник Реал Сосьєдада Альваро Одріосола, клаусула якого складає 40 млн євро.

Слід розуміти, що будь-який новачок, який прийде на цю позицію, швидше за все, буде сидіти за спиною Дані Карвахаля, який є основним захисником "Галактікос".

Гравець групи атаки

В атаці все чітко і зрозуміло – загальновідомий факт, що основним варіантом та головною мрією Флорентіно Переса є Неймар, який начебто незадоволений своїм перебуванням у ПСЖ. Проте підписання бразильця буде дуже важким завданням для мадридців, оскільки лише рік тому французький клуб виклав за Неймара неймовірні 222 млн євро.

"Операція Неймар": усі подробиці можливого трансферу бразильця з ПСЖ в Реал

Продаж форварда лише через рік після придбання безумовно вдарить по амбіціях ПСЖ. Це безумовно розуміють у Мадриді, тому про всяк випадок підготували кілька альтернативних кандидатур. Проте тут вже багато чого залежатиме від долі Гарета Бейла, який може як покинути Реал, так і залишитись у Мадриді.

У випадку відходу Бейла та невдачі з Неймаром Реал налаштований придбати одного із трьох гравців – Едена Азара, Пауло Дибалу або повернути з Ліона Маріано Діаса, який провів класний сезон у Франції.

Кого з вказаних гравців зможе підписати Реал і чи зможе підписати взагалі – виключно питання часу. В будь-якому разі нас очікує надзвичайно цікаве трансферне вікно, під час якого "Королівський клуб" однозначно буде одним із головних ньюзмейкерів.