УКР РУС

"Реал" - володар Кубка європейських чемпіонів! "Реал" - "Атлетіко" - 4:1. ВІДЕО

25 травня 2014 Читать на русском

У Лісабоні визначився переможець найпрестижнішого європейського клубного турніру сезону 2013-2014 років.

У драматичному фінальному матчі мадридський "Реал" розгромив "Атлетіко" із рахунком 4:1

Глядачі стали свідками неймовірного матчу за своєю напругою, красою та сюжетом.

Події у протистоянні розвивалися поступово й досягли свого апогею під час овертайму. З перших хвилин поєдинку було помітно, що на полі зустрілися дві сильних команди. І хоч “Реал” володів незначною перевагою, цього було замало, щоб пробити щільний захист “Атлетіко”. Матч проходив на зустрічних курсах, і вже ближче до завершення першої половини поєдинку Годін відкриває рахунок. Цей м'яч вдалося забити завдяки клопіткій праці “матрацників” та помилці Касільяса. Відтак на перерву “Атлетіко” пішов із комфортним для себе результатом 0:1.

Після відпочинку “Реал” пішов у ва-банк. “Вершкові” почали атакувати більшими силами та стали більш вразливі у захисті. Анчелотті провів кілька замін, щоб зміцнити атаку та врятувати цей поєдинок. Номінальні господарі почали діяти більш гостро та створювати момент за моментом. Індивідуальними діями запам'ятався Бейл та Ді Марія, які вели за собою усю команду. Основний час завершувався, і вже здавалося, що “Атлетіко” таки вистоїть. Але на останній хвилині Рамос після подачі влучно пробиває по воротах й повертає вболівальникам “Реала” надію.

Овертайм розпочався із психологічної переваги королівського клубу, який почав новий штурм воріт “Атлетіко”. Перші 15 хвилин “матрацники” опиралися й навіть контратакували, але у другому додаткову таймі все перевернулося із ніг на голову. Спершу Бейл виводить “Реал” вперед, а згодом Марсело закріплює перевагу мадридців. 3:1, і це вже означало, що підопічні Анчелотті нові чемпіони Європи.

Але на останній хвилині матчу Роналду здобуває право пробити пенальті, щоб поставити жирну крапку. Португалець на рідній землі із позначки не схибив, забивши 17 гол у цьогорічному розіграші Ліги чемпіонів (до речі, це новий рекорд). Майже відразу пролунав фінальний свисток, який і зафіксував перемогу “Реала” у цьому турнірі. Відтак вітаємо “галактікос” із перемогою та дякуємо командам за видовищний футбол. Фінал Ліги чемпіонів вдався.

Склади команд:

"Реал": Касільяс, Варан, Рамос, Коентрау, Хедіра, Роналду, Бензема, Бейл, Карвахал, Модріч, Ді Марія.

Запасні: Лопес, Пепе, Марсело, Арбелоа, Мората, Іско, Ільяраменді.

"Атлетіко": Куртуа, Хуанфран, Міранда, Годін, Філіпе, Габі, Тьягу, Коке, Рауль Гарсія, Вілья, Коста.

Запасні: Арансубія, Маріо Суарес, Алдервейрельд, Родрігес, Соса, Дієго Адріан.

"Реал" - "Атлетіко" - 4:1

Голи: 1:1 - Рамос (90+3), 2:1 - Бейл (110), 3:1 - Марсело (116), 4:1 - Роналду (119) 0:1 - Годін (37)

"Реал" - "Атлетіко" онлайн трансляція матчу.