УКР РУС

"Реал" – "Севілья", Суперкубок УЄФА. Анонс

9 серпня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс поєдинку за звання володаря Суперкубка УЄФА, де зійдуться переможець Ліги чемпіонів "Реал" і переможець Ліги Європи "Севілья".

Суперкубок УЄФА
завершено
-

"Реал" – "Севілья"

9 серпня, 21:45. Норвегія, Тронхейм, стадіон "Леркендал"

Головний арбітр: Мілорад Мажіч (Сербія)

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Сьогоднішній матч за Суперкубок стане 3-м поспіль іспанським протистоянням в історії змагання, а також 3-м поспіль за участі "Севільї". Для команди Коноплянки цей матч на початку сезону вже є традиційним, адже ось як вже 3 роки андалусійський клуб не випускає трофею Ліги Європи зі своїх рук. У 2014-му році "Реалу" і "Севільї" вже доводилося розігрувати Суперкубок УЄФА, і в тому протистоянні сильнішими виявилися мадридці, які здолали суперника завдяки дублю Кріштіану Роналду (2:0).

"Реал" підходить до матчу далеко не в оптимальному складі. Особливо гострі кадрові питання в Зідана виникли стосовно лінії півзахисту команди. Одразу декілька основних виконавців, включно із зірковими вінгерами Роналду і Бейлом, не зможуть взяти участь у матчі. Але в складі "галактікос" завжди знайдуться ті, хто міг би якісно замінити лідерів, зокрема на флангах атаки, швидше за все, з'являться Лукас Васкес і Хамес Родрігес. На інших позиціях також буде нагода перевірити гравців, які зазвичай отримують менше ігрової практики. Є шанс, що на позиції центрфорварда може зіграти Альваро Мората, який повернувся із "Ювентуса" і буде боротися за місце на полі із Карімом Бензема.

Зідан: Мене не хвилює відсутність BBC у матчі з "Севільєю"

Зінедін Зідан на передматчевій прес-конференції сказав, що сподіватиметься на достатній рівень готовності гравців, аби протистояти супернику.

Це кубковий фінал, перемогти в якому здатні обидві команди. Мене хвилює тільки наша власна готовність, і ми готові. Передсезонку провели корисно. У нас був час підготуватися. Треба показати все, на що ми здатні, віддавати всі сили з першої хвилини. У футболі нічого не можна знати заздалегідь. Шанси 50 на 50.

"Севілья" хоч і перевірений боєць Суперкубка УЄФА, але за 2 останні матчі так і не змогла здобути цей трофей. Сьогодні в них з'явиться шанс це зробити з третьої спроби, до того ж, із новим наставником. Хорхе Сампаолі змінив Унаї Емері на посту головного тренера "Севільї" влітку і ,звичайно ж, прагне одразу розпочати з трофея на чолі нової команди.

Дуже радий бути тут і брати участь в такому престижному матчі. Потрібен час, щоб команда адаптувалася до нового стилю. Найголовніше, що гравці в нього вірять. "Реал" вже провів кілька спарингів проти суперників світового класу. Відсутність декількох лідерів аж ніяк не робить мадридців слабшими.

Окрім змін в тренерському штабі, "Севілья" зазнала також і відчутних кадрових змін в команді. Четверо гравців зі складу, який брав участь у травневому фіналі Ліги Європи, влітку покинули "Севілью". Це Гжегож Крихов'як, Кевін Гамейро, Евер Банега і Коке. Натомість команду поповнили декілька нових виконавців, включно із Лусіано В'єтто, оренда котрого стала частиною домовленості по переходу Гамейро в "Атлетіко". Разом зі змінами в команді більше шансів проявити себе має отримати і Коноплянка, у якого, ймовірно, буде можливість вийти сьогодні проти "Реала" у стартовому складі "Севільї". Він має позитивний досвід гри в Суперкубку минулого сезону, коли забив "Барселоні".

Коноплянка поділився фото відльоту на матч Суперкубка УЄФА проти "Реала"

Орієнтовні склади команд:

"Реал": Касілья Карвахаль, Варан, Рамос, Марсело Каземіро, Модріч, Іско Хамес Родрігес, Лукас Васкес, Мората.

"Севілья": Сорія Феррейра, Пареха, Каррісу, Ескудеро Краневіттер, Корреа, Іборра Сарабія, Коноплянка, Вьєтто.

Не зіграють: Роналду (коліно), Навас (ахілл), Коентрау (розтягнення задньої поверхні стегна), Кроос (фізична форма), Бейл (фізична форма), Пепе (фізична форма) Тремулінас (коліно), Крон-Делі (коліно).

Під питанням: Бензема (спина)