УКР РУС

Реал – ПСЖ: квитки на матч перепродують за 24 тисячі євро

3 лютого 2018 Читать на русском

Шалений ажіотаж навколо топ-матчу 1/8 Ліги чемпіонів триває. На гру Реал Мадрид – Парі Сен-Жермен можна потрапити за грандіозну суму.

До матчу Реал – ПСЖ залишилось 11 днів, а квитків на нього уже давно нема. Усі перепустки на гру було продано за менше ніж футбольний тайм – 37 хвилин. Цікаво, що "Сантьяго Бернабеу" вперше в сезоні Ліги чемпіонів чекає аншлаг. Матчі з Борусією Дортмунд і Тоттенхемом не викликали такого ажіотажу.

Тепер квитки на топ-матч можна купити лише в перекупників. Їхня ціна – від 300 до 24 тисяч євро. При цьому сам Реал не намагався збагатитись за рахунок вболівальників і не піднімав ціни до захмарної межі. А ось на чорному ринку квиток другої категорії продають за 24 080 євро, до чого додається глузливий за таких умов бонус – безкоштовна доставка.

Шахтар – Рома та інші суперпари 1/8 Ліги чемпіонів: статистик MisterChip оцінив шанси команд

Реал твердо вирішив боротись зі спекулянтами і придумав певний спосіб. На гру проти ПСЖ зможуть завітати лише ті фанати, які покажуть електронний квиток на екрані свого смартфону для особистого підтвердження факту його купівлі через інтернет або телефон, інформує Marca.