УКР РУС

Реал – Ліверпуль: Вейналдум зізнався, що Зідан був його кумиром

25 травня 2018 Читать на русском

Півзахисник англійського Ліверпуля Джорджініо Вейналдум напередодні фіналу Ліги чемпіонів проти мадридського Реала пригадав, що в юні роки його ідеалом гравця був керманич "вершкових" Зінедін Зідан.

"Зідан був моїм кумиром, коли я був молодшим, через те, як він грав. Він був маестро, робив неймовірно важкі речі та трюки надзвичайно легко. Я був у захваті від його гри, та ніколи не думав, що зможу особисто йому про це сказати.

Реал Мадрид – Ліверпуль

Чи додасть мотивації мені це? Додаткова мотивація перед таким матчем, як фінал Ліги чемпіонів не потрібна. Для мене це мрія, але я переходив до Ліверпуля саме заради таких ігор. Для цього достатньо проглянути історію клубу та його легенд. Нам необхідно виграти набагато більше матчів і трофеїв, щоб теж увійти до зали слави Ліверпуля", – розповів Вейналдум у коментарі Marca.

Нагадаємо, що фінал Ліги чемпіонів Реал – Ліверпуль відбудеться 26 травня у Києві на стадіоні НСК Олімпійський. Початок матчу – 21:45. Слідкуйте за текстовою онлайн-трансляцією на сайті "Футбол 24".