УКР РУС

Реал – Ліверпуль: Шміцер ставить на атакувальне тріо "червоних"

26 травня 2018 Читать на русском

Легендарний герой Стамбульського фіналу за участі Ліверпуля Владімір Шміцер поділився очікуваннями від фіналу Ліги чемпіонів у Києві між "червоними" та мадридським Реалом.

"У фіналі не все залежить від окремих гравців. Якщо ви хочете перемогти мадридський Реал, то всі гравці мають зіграти на високому рівні.

Реал – Ліверпуль: анонс фіналу Ліги чемпіонів

Я бажаю Клоппу нарешті виграти трофей для Ліверпуля. Тому що мені подобається він та той стиль гри, який при ньому має команда. Так, у нього були невдачі в фіналах, та вважаю, що в суботу це має змінитися.

Звичайно, я вірю, що ми можемо виграти. Та, зрозуміло, що це буде важко. Для Реала це останній шанс виграти щось в цьому сезоні. Вони добре грають у Лізі чемпіонів і в них велика команда.

Проте атакувальне тріо Ліверпуля провело особливий сезон і я вважаю, що вони зможуть завершити цю справу в суботу", – розповів Шміцер.

Нагадаємо, що фінал Ліги чемпіонів Реал – Ліверпуль відбудеться вже сьогодні, 26 травня, у Києві на стадіоні НСК Олімпійський. Початок матчу – 21:45. Слідкуйте за текстовою онлайн-трансляцією на сайті "Футбол 24".