УКР РУС

Реал – Ліверпуль: післяматчева прес-конференція Юргена Клоппа

27 травня 2018 Читать на русском

Головний тренер Ліверпуля Юрген Клопп поділився враженнями після фінального матчу Ліги чемпіонів проти Реала.

"Наш план на гру полягав лише в тому, щоб виграти матч, ніяких інших варіантів. Ми добре почали і грали саме так, як планували.

Хочу привітати Реал – вони виграли Лігу чемпіонів. Знаєте, коли ти поступаєшся, то це не означає, що програєш. Нам не пощастило, коли травмувався Салах. Хлопці були шоковані цим. І Реал намагався це використовувати.

Реал – Ліверпуль – 3:1 – відео голів та огляд матчу

Епізод з Серхіо Рамосом і Мохамедом Салахом виглядав дійсно моторошно, це стало шоком для команди. Ми відійшли назад і не могли дістатися до Луки Модріча і Тоні Крооса.

Травма Салаха? Це дуже серйозно, у нього пошкоджене плече. Він міг спробувати грати далі, я поки його не бачив. Він поїхав у лікарню на рентген.

Помилки голкіпера? Лоріс все розуміє, всі все розуміють. Дуже шкода, що це сталося в такому матчі, в такому сезоні – я йому співчуваю. Йому дуже складно позбутися негативних думок.

Найбільш неприємний вечір після гри, коли повертаєшся додому. І наша дорога додому зараз буде дуже неприємною. Ми програли, ми втратили Салаха, а Єгипет втратив свого гравця перед чемпіонатом світу", – сказав Клопп під час спілкування з журналістами.