УКР РУС

Реал – Ліверпуль: київський готель готовий безкоштовно розмістити вболівальників

12 травня 2018 Читать на русском

Один з київських готелів готовий допомогти вболівальникам у поселенні на час фіналу Ліги чемпіонів та пропонує розмістити певну кількість фанатів абсолютно безкоштовно.

Готель "Галера" готовий безкоштовно поселити певну кількість вболівальників, які завітають на фінальний матч Ліги чемпіонів у Києві Реал – Ліверпуль. Про це написав колишній комерційний директор Динамо та один з волонтерів фіналу Андрій Петренко.

Відключення світла та атака вірусів. Як київські готелі скасовують бронь, щоб нажитись на фіналі ЛЧ Реал – Ліверпуль

"Ця новина розірве шаблони про барижний Київ. Київський отель готовий поселити вболівальників на час фіналу Ліги чемпіонів абсолютно безкоштовно, тобто задарма!

Вчора до мене звернулася адміністратор отеля "Галера" Дана Шеметова з пропозицією долучитись до акції. Як виявилось, Дана – моя колега. В минулому працювала в структурі НСК Олімпійський. Вона ідейно підтримує прагнення киян допомогти вболівальникам і вмовила власників отелю долучитися до акції.

"УЄФА повинен втрутитись", – чому фанати Ліверпуля не бажають їхати в Київ на фінал Ліги чемпіонів

Отже, отель "Галера" готовий прийняти певну кількість фанів безкоштовно, без будь-яких умов. Без депозитів на ресторан, якогось особливого піару чи будь-чого іншого. За що їм великий респект", – написав Петренко на своїй сторінці у Facebook.

До слова, раніше президент України Петро Порошенко жартував, що буде селити в себе вдома гостей фіналу.

Нагадаємо, фінальний матч Ліги чемпіонів 2017/18 Реал – Ліверпуль відбудеться 26 травня на київському НСК Олімпійський.