УКР РУС

Реал – Ліверпуль: екс-півзахисник Барселони і "червоних" відмовився їхати в Київ... через ціни

25 травня 2018 Читать на русском

Колишній хавбек збірної Нідерландів Будевейн Зенден розповів, чому не поїхав у столицю України на фінал Ліги чемпіонів.

Він пограв за Барселону, Челсі та Ліверпуль, 3 рази зупинявся за крок до фіналу Чемпіонату світу та Європи. Астрономічні ціни на перельоти (деякі з них ще й скасовують через неможливість прийняти в Борисполі) і житло в Києві зупинили не лише простих вболівальників, а й колишнього помічника наставника Челсі від поїздки на вирішальний матч європейського сезону Реал – Ліверпуль.

Зенден, який у складі мерсисайдців програв у 2007-му фінал Ліги чемпіонів проти Мілана (1:2), поділився думками щодо суботнього поєдинку та побоюваннями, що непосильні фінансові витрати спричинять погіршення атмосфери на НСК Олімпійський у зв'язку з прогалинами на стадіоні.

Реал – Ліверпуль: які висновки зробить розчарований УЄФА після ситуації з фіналом ЛЧ у Києві

"Я не їду. Ціни просто смішні. Готелі збожеволіли зараз. Це повинно бути для фанатів. Ви можете побачити це не стадіоні. Мало б бути 50 на 50 – половина білого кольору, половина червоного.

Реал Мадрид виграв 12 з 15 фіналів і може зробити це втретє поспіль. Це буде пекельна робота, але чому б ні. Це один день і під час нього все може статись. Ліверпуль уже показав цьогоріч, що вони можуть видати особливий футбол", – розповів Зенден для talkSPORT.

Нагадаємо, УЄФА виділив фанам Ліверпуля та Реала менше 17 тисячі квитків на кожен клуб. Великою проблемою стала відмова вболівальників від своїх тікетів. Водночас дехто почав перепродавати квитки за спекулятивними цінами, які доходили навіть до 14 тисч фунтів (при тому, що номінал був 280).

Чеферін: Фанати Реала повернули тисячу квитків на фінал Ліги чемпіонів, але віддати їх Ліверпулю ми не могли