УКР РУС

"Реал" – "Баварія": топ-9 помилок арбітра Кашшаї, які вплинули на результат

19 квітня 2017 Читать на русском

Головний арбітр повторного матчу 1/4 фіналу Ліги чемпіонів "Реал" – "Баварія" Віктор Кашшаї зробив 9 грубих помилок на користь мадридського клубу.

Спершу суддя нагородив Артура Відаля за перший ж його фол у матчі. Вже у другому таймі "чистий" підкат чилійця стане причиною для арбітра вилучити гравця з поля.

Паралельно у зустрічі подібні фоли робив Каземіро, однак футболіст "вершкових" лише один раз отримав попередження від Кашшаї.

Також офсайди: вихід Роберта Лєвандовскі на дуель віч-на-віч з голкіпером зупинили через положення поза грою, якого не було. Пізніше Кріштіану Роналду забив 2 голи з офсайду.

Виходить, навіть пильний Рібері не побачив усіх помилок суддівської бригади у матчі.

"Реал" переміг "Баварію" завдяки хет-трику Роналду та вийшов до півфіналу Ліги чемпіонів. Дивіться відео голів та огляд матчу "Реал" – "Баварія". Роналду став першим гравцем, який забив 100 голів у Лізі чемпіонів. "Реал" побив рекорд "Барселони" у Лізі чемпіонів за кількістю виходів у півфінал поспіль.

"Проклятий Роналду і скандальний фарс на "Бернабеу". Реакція ЗМІ на матч "Реал" – "Баварія"

"Це найгірше суддівство, яке я бачив у своєму житті". Фанати та футболісти розкритикували арбітрів матчу "Реал" – "Баварія"

, а також у Viber