УКР РУС

Реал – Баварія: прогноз на матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

28 квітня 2018 Читать на русском

Мадридський Реал зустрінеться з мюнхенською Баварією в матчі-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів. Який прогноз на гру, підкаже "Футбол 24".

Матч-відповідь півфіналу Ліги чемпіонів між Реалом і Баварією відбудеться 1 травня о 21.45 у Мадриді на стадіоні Сантьяго Бернабеу. Слідкуйте за текстовою онлайн трансляцією на сайті "Футбол 24".

Перша частина протистояння завершилася виїзною перемогою Реала – мадридці на Альянц-Арені оформили камбек і обіграли суперника з рахунком 1:2. На гол Йозуа Кімміха "вершкові" відповіли точними ударами Марсело та Марко Асенсіо.

Баварія – Реал: "вершкові" не зробили нічого видатного, а проблеми мюнхенців не лише в травмах

Прогнози букмекерів

Усі букмекери дружні у своєму виборі – фаворитом зустрічі є Реал. Авторитетна контора William Hill дає на перемогу "вершкових" коефіцієнт 2,05. Тоді як на успіх мюнхенців можна поставити за 3,1, а на нічию – за 4.

Аналітики Bwin пропонують аналогічні до вищевказаних цифри на вікторію Реала та нічию, а от в Баварію вони вірять ще менше – коефіцієнт на перемогу "ротен" складає 3,2.

Букмекерська контора Bet365 виставила найвищий коефіцієнт на виграш гостей – 3,3. Водночас нічия, на думку цих експертів, є більш ймовірною – 3,8, а перемога Реала оцінюється в ті ж 2,05.

Баварія – Реал: ключові цифри і пояснення, завдяки чому Мадрид бив Мюнхен

Прогноз "Футбол 24"

Для виходу в фінал Ліги чемпіонів Реалу достатньо зіграти вдома внічию. "Вершковим" вистачить навіть мінімальної поразки з рахунком 0:1. Баварії буде складно переламати хід протистояння на свою користь: Рібері навряд чи проведе другий поспіль матч на такому високому рівні, нікуди не зникли й кадрові втрати Юппа Хайнкеса.

Натомість Реал у першому матчі справив враження стабільної машини, яка без особливої геніальності може стримати суперника та скористатися своїми шансами. Прогнозуємо непрограш Реала з голами обох команд.

Статистика особистих зустрічей

  • Команди зіграли між собою 25 матчів – це рекорд Ліги чемпіонів
  • Команди грають надзвичайно рівно – 11 перемог Баварії, 12 вікторії Реала та 2 нічиї. Загальний рахунок – 39:37 на користь мадридців
  • Жодна з команд не забивала один одному більше чотирьох голів
  • Найбільша перемога Баварії над Реалом – 4:1 (1987 та 2000 роки)
  • Найбільша перемога Реала над Баварією – 4:0 (2017 рік)
  • За останні шість років у Лізі Чемпіонів команди провели сім матчів,з яких Реал виграв шість
  • У кожному з останніх семи матчів між командами (з 2012 року) Реал забивав хоча б один гол
  • Реал виграв три останні домашні матчі проти Баварії, мюнхенці святкували перемогу лише в одному