УКР РУС

Реал – Баварія: анонс матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

1 травня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів між мадридським Реалом та мюнхенською Баварією.

Реал Мадрид – Баварія

1 травня 21:45. Мадрид, Сантьяго Бернабеу

Головний арбітр: Джюнейт Чакир (Туреччина)

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

У першому матчі Реал на виїзді здобув вольову перемогу над Баварією завдяки голам Марсело та Марко Асенсіо. Звісно, що такий результат робить саме "королівський клуб" фаворитом на поїздку до Києва на фінальний матч Ліги чемпіонів.

Реал – Баварія: прогноз на матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Проте результат першого поєдинку не повинен вводити в оману. Так, Реал – фаворит, проте на Альянц Арені Баварія перевершила мадридців за всіма статистичними показниками, окрім найважливішого – голів. "Королівський клуб" не показав нічого екстраординарного, а німці можуть в тому числі скаржитись на фортуну, адже Юпп Хайнкес ще у першому таймі змушений був замінити травмованих Роббена та Боатенга. Це однозначно вплинуло на план Баварії на гру.

І хоч Баварії не допоможуть кілька важливих гравців, хоронити мюнхенський клуб однозначно зарано. Крім того, не варто забувати, що на рідному стадіоні Реал виступає не настільки впевнено, як на виїзді. Свіжий приклад – мадридці перемогли Ювентус у Турині, а вдома лише на останніх хвилинах врятувались від овертайму.

Реал – Баварія: чому Сантьяго Бернабеу може не впустити Мадрид у фінал Ліги чемпіонів

Подібна нестабільність на домашньому стадіоні характерна Реалу і в матчах на внутрішній арені. Не в останню чергу саме невдачі мадридців на Сантьяго Бернабеу дозволили Барселоні достроково стати чемпіоном Іспанії.

Кадри

Травмовані: Карвахаль – Роббен, Боатенг, Коман, Нойєр, Відаль

Під питанням: Іско, Начо – Алаба

Кадрова ситуація однозначно краща у Реала. Зінедін Зідан точно не зможе розраховувати лише на Дані Карвахаля. Під питанням участь Іско та Начо. Причому в першого не так багато шансів зіграти – іспанські ЗМІ повідомляють, що хавбек все ж пропустить матч.

Натомість у Баварії ситуація якщо не патова, то як мінімум неприємна. До відсутності Нойєра, Комана та Відаля Хайнкес уже встиг звикнути, проте на поле не зможуть вийти Роббен та Боатенг, які травмувались у першому поєдинку.

Під невеликим питання участь Давіда Алаби, у якого була мікротравма, проте австрієць, швидше за все, вийде на поле.

Слова

Зінедін Зідан, наставник Реала:

Повинні зіграти так, щоб перемогти. Допускати думок, що нас може влаштувати якийсь інший результат, не можна. Швидкий гол буде бажаним, тому спробуємо його забити.

Юпп Хайнкес, головний тренер Баварії:

Перший матч довів, що Реал не є непереможною командою. Він вразливий навіть на своєму полі. Мадридці знають, що попереду матч року, тому завтра вони мають показати блискучу гру.

Ситуація на внутрішній арені:

Баварія стала чемпіоном ще кілька турів тому, тому цілеспрямовано готувалась до протистояння з Реалом. Востаннє у Бундеслізі підопічні Хайнкеса програвали ще у березні, а після того здобули 6 розгромних перемог поспіль в рамках чемпіонату.

Реал продовжує боротьбу з Атлетіко за 2 місце в Прімері. В останніх 5 матчах підопічні Зідана тричі перемогли та двічі зіграли внічию. Реал відстає від Атлетіко на 4 очки, проте має гру в запасі. "Королівському клубу" залишилось зіграти 4 матчі в Ла Лізі.

Орієнтовні склади:

Реал: Навас – Начо, Рамос, Варан, Марсело – Модріч, Кроос, Каземіро – Асенсіо, Бензема, Роналду.

Баварія: Ульрайх – Кімміх, Хуммельс, Зюле, Алаба – Хаві Мартінес, Тьягу Алькантара – Хамес Родрігес, Мюллєр, Рібері – Лєвандовскі.

Прогноз "Футбол 24": 1:1