УКР РУС

"Реал - Барселона" по-німецьки. Анонс матчів 13 туру Бундесліги

23 листопада 2013 Читать на русском

Битва за чемпіонський курс та "фармацевтична" облога столиці.

"Нюрнберґ" - "Вольфсбурґ"
Хертьян Фербейк не приніс у лаві "Нюрнберґа" удачі. Старт проти "Штутґарта" для голландця вийшов нічийним, проте після цього були дві поразки. "Результат незадовільний, проте ми показали хорошу гру. Саме тому я впевнений, що скоро будуть результати", - певен Фербейк. Пора здобувати першу перемогу проти команди екс-настаника господарів Дітера Хекінга.

"Брауншвайґ" - "Фрайбурґ"
Перемога і нічия - жодного пропущеного гола - "синьо-жовті" нарешті по-справжньому стартували у Бундеслізі. "На початку ми відчували невпевненість. Тепер, думаю, ми пройшли етап стажування",- вважає півзахисник команди Мірко Боланд. Кого ще перемагати, як не сусіда з дна? В обох суперників по 8 очок.

"Айнтрахт" - "Шальке"
Невже "літати" по трьох турнірах: Лізі Європи, Кубку Німеччини та Бундеслізі важке завдання для "орлів"? У попередньому турі Франкфурт знову пропустив під кінець матчу. "Звісно, дається взнаки те, що ми танцюємо одразу на трьох весіллях", - певен наставник команди Армін Фе. Гравець команди Транкільйо Барнетта вважає причиною невдач нервовий стан гравців у кінці ігрового часу. Настала пора ще одного тесту проти "кобальтових".

"Ауґсбурґ" - "Хофенхайм"
Програвши у Мюнхені, "Ауґсбурґ" все ж зберіг п'ятиочковий гандикап від прірви. Оскільки більшість гравців та сам тренер вважають, що до поразки у Мюнхені призвели лише "дрібнички", то проти сусіда у турнірній таблиці їх легко усунути і перемогти! Але... "Хофенхайм" багато пропускає, але й забиває скільки: більше як "Баварія" та "Байєр"!

"Герта" - "Байєр"
Дві поразки від "Баварії" та "Шальке" берлінська команда змінила важкою перемогою над "Хофенхаймом" (3:2), яка дозволила їй піднятись на сьоме місце. І це "не випадковість", принаймні так вважає воротар команди Томас Крафт. "Байєру" не можна втрачати очки, оскільки втрата таки буде у Дортмунді в одного або ж у двох сусідів зверху...

"Борусія" Д - "Баварія"
"Веселої дуелі" очікує Кевін Ґроскройц, а з ним, звісно, і мільйони уболівальників у всій Німеччині. Для універсала "чорно-жовтих" битва з "Баварією" це "надзвичайна гра на кшталт протистояння "Реала" і "Барселони" - іспанського "Ель Класіко". Ґроскройц не боїться зверхнього суперника. "Хай собі кажуть, що "Баварія" - найкраща команда світу, проте саме у цій грі ми можемо її перемогти завдяки нашому стилу гри та підтримці уболівальників". Зважаючи на чотириочкову перевагу гостей поєдинку, "Борусія" повинна перемагати, аби зберегти чемпіонську інтригу!