УКР РУС

Реакція УЄФА буде жорстка, – Лубківський про заворушення на НСК "Олімпійський"

7 грудня 2016 Читать на русском

Український дипломат, директор з підготовки Євро-2012 Маркіян Лубківський прокоментував сутички фанатів на НСК "Олімпійський" під час матчу Ліги чемпіонів "Динамо" – "Бешикташ".

"Наслідком хибної оцінки безпекових ризиків матчу Ліги чемпіонів між київським "Динамо" і турецьким "Бешикташем" з боку Федерації футболу України, клубу "Динамо" (Київ) та правоохоронних органів стали сутички між вболівальниками двох команд.

Трохи інсайду: буде жорстка реакція УЄФА. Будуть покарання для клубів. Сьогоднішні події суттєво посилять моніторинг матчів за участю українських команд всіх рівнів.

В УЄФА стурбовані насильством у місті, яке має приймати фінал Ліги чемпіонів 2018 року. Дикунство", – написав Лубківський на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, матч Ліги чемпіонів "Динамо" – "Бешикташ" завершився розгромом турецької команди з рахунком 6:0. Відео голів і огляд матчу. Під час поєдинку турки кидали крісла та петарди в українських фанатів. До речі, кияни встановили антирекорд відвідуваності на НСК "Олімпійський" у Лізі чемпіонів. Перші підсумки матчу "Динамо" – "Бешикташ". Маркіян Лубківський зазначив, що реакція УЄФА на події на НСК "Олімпійський" буде жорсткою.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу