УКР РУС

"РБ Лейпциг" вийшов на 2-ге місце в Бундеслізі, обігравши "Вердер"

23 жовтня 2016 Читать на русском

В матчі 8-го туру чемпіонату Німеччини "РБ Лейпциг" переміг "Вердер" з рахунком 3:1.

Господарі були фаворитами поєдинку, і почали підтверджувати це з перших хвилин. Уже на 5-й хвилині Юсуф Поульсен вийшов один на один з голкіпером, проте не зміг переграти Відвальда. "РБ Лейпциг" заволодів територіальною перевагою, граючи впевнено, проте не створюючи багато небезпечних моментів. На 42-й хвилині чудовий сольний прохід вдався Набі Кейта, який пройшов кількох оборонців, обіграв воротаря і пробив у порожні ворота.

"Вердер" спробував переломити хід гри на початку другого тайму. Гнарбі не вистачило дещиці, щоб замкнути простріл Гебре Селассі, а через мить після кутового лише поперечка врятувала господарів. Тим не менш, "Лейпциг" знову взяв ініціативу в свої руки, і мав кілька непоганих моментів. Гол прийшов після навіса Даві Зельке на дальню стійку, де той же Кейта впритул розстрілював ворота – 2:0. "Вердер" відігрався у наступній же атаці – Гебре Селассі таки знайшов прострілом на дальній стійці Гнарбі, який скоротив перевагу господарів.

Гості спробували зачепитися за нічию, але всі спроби були марними. На більше команду з Бремена не вистачило. Натомість на останніх секундах господарі вибігли в контратаку, і Даві Зельке забив у порожні ворота (Відвальд перед цим побіг у штрафний суперника на останню подачу). "РБ Лейпциг" був ближче до перемоги, і закономірно здобув її.

Перемігши у цьому матчі, "РБ Лейпциг" вийшов на друге місце з 18-ма очками, відстаючи від "Баварії" всього на 2 очки. "Вердер" продовжує перебувати в нижній частині таблиці: 14-те місце з 7-ма очками.

Німеччина. Бундесліга, 8 тур.

"РБ Лейпциг" – "Вердер" – 3:1

Голи: Кейта, 42, 75, Зельке, 90+5 – Гнарбі, 76.