УКР РУС

Айнтрахт переграв Байєр: 15 тур Бундесліги, матчі неділі

16 грудня 2018 Читать на русском

В рамках 15 туру Бундесліги РБ Лейпциг не зазнав проблем у матчі з Майнцом, Айнтрахт обіграв Байєр. Рахунок та звіт про матч читайте на сайті "Футбол 24".

Чемпіонат Німеччини 2018/19, 15 тур

РБ Лейпциг – Майнц – 4:1

Голи: Поульсен, 14, 19, Вернер, 74, 88 – Онісіво, 38

Айнтрахт – Байєр – 2:1

Голи: да Коста, 28, Костіч, 57 – Белларабі, 65

РБ Лейпциг без проблем впорався з Майнцом. В дебюті гри Поульсен двічі результативно замкнув флангові передачі Кампля і Вернера. До перерви Онісіво скоротив відставання, але такий рахунок тривав до 74 хвилини, коли Вернер обіграв захисника та воротаря і закотив м'яч у порожні ворота. Тімо поставив крапку під завісу матчу, змістившись з флангу у штрафний і пробивши точно у дев'ятку.

Айнтрахт вдома обіграв Байєр. В першому таймі франкфуртці вийшли вперед завдяки голу да Кости, а по перерві Костіч подвоїв перевагу своєї команди. Белларабі скоротив відставання, проте на більше у леверкузенців не вистачило сил.

Завдяки цій перемозі РБ Лейпциг набрав 28 очок і наблизився до Баварії, Майнц з 19 пунктами розташувався на 10 місці. Айнтрахт набрав 26 очок і продовжує знаходитись в єврокубковій зоні, Байєр з 18 пунктами розташувався в середині турнірної таблиці.