УКР РУС

"РБ Лейпциг" програв "Інгольштадту" та втратив перше місце, "Баварія" розгромила "Вольфсбург"

10 грудня 2016 Читать на русском

14 тур Бундесліги виявився багатим на червоні картки та на несподівані результати. Так, "Борусія" (Д) не перемогла "Кельн", а лідер "Лейпциг" програв аутсайдеру.

Одним з центральних протистоянь туру був матч у Мюнхені. "Вовки", звісно, "мали зуб" на Лєвандовського за його пента-трик, однак "Вольфсбург" нині не той, який здатний покусати хлопців Анчелотті. Гру пропускали хворий Хуммельс, травмований Коман ("Баварія"), Сегін ("Вольфсбург"). А "вовк" Юліан Дракслер, вочевидь, не потрапив до заявки на матч через конфлікт з Валер'єном Ісмаєлем та через небажання грати за "зелених". "Баварія" вже могла забивати на 7 хвилині, але Бернат не переграв ветерана Бенальйо. Господарі забили перший гол граючи в більшості (Шеферу надавали допомогу лікарі) – Роббен у фірмовому стилі змістився з флангу та пробив у дальній кут – 1:0. Через кілька хвилин польський нападник подвоїв перевагу "червоно-білих". Наприкінці матчу нарешті відзначився Томас Мюллєр. Нагадаємо, що Томас в чемпіонаті не забивав дванадцять поєдинків поспіль! Зважаючи на невдачу "биків", баварці повертають лідерство. У наступному турі "Баварія" зіграє проти "Дармштадта".

Один з аутсайдерів, "Гамбург", який в минулому турі здобув першу перемогу, зустрічав "Аугсбург". На 44 хвилині гравець господарів Холтбі отримав червону картку за удар в лице Домініку Кору. Посеред другого тайму "потерпілий" Кор теж награв на вилучення. Відразу після цього вилучення Костіч забив єдиний гол. "Гамбург" набирає 10 очок.

Лідер чемпіонату проти аутсайдера: "Лейпциг" проти "Інгольштадта". Здавалося, в "биків" не виникне проблем з баварцями. Та вже на 12 хвилині бразилець Роджер ударом головою відкрив рахунок. Цей гол виявився єдиним до фінального свистка. Нині "Інгольштадт" перебуває на 17 місці.

"Кельн" після приниження у попередньому турі від "Хоффенхайму" (0:4) в рідних стінах зобов’язаний був дати бій дортмундській "Борусії". В першому таймі Руднєвс після подачі з штрафного засмутив команду Тухеля. На останній хвилині основного часу Марко Ройс подарував "жовтим" очко. БД перебуває на шостому місці.

"Дармштадт" з Федецьким у старті та з Березовським на заміні мінімально поступився "Фрайбургу". Поразка відкидає "лілій" на останнє місце таблиці...

Чемпіонат Німеччини, 14 тур

"Баварія" – "Вольфсбург" – 5:0

Голи: Роббен, 18, Лєвандовскі, 22, 58, Мюллєр, 76, Коста, 86

"Гамбург" – "Аугсбург" – 1:0

Голи: Костіч, 68

Вилучення: Холтбі ("Г"), 44, Кор ("А"), 66

"Інгольштадт" – "РБ Лейпциг" – 1:0

Гол: Роджер, 12

Вилучення: Лекі ("І"), 90+4

"Кельн" – "Борусія" Д – 1:1

Голи: Руднєвс, 28 Ройс, 90

Вилучення: Озкан ("К"), 90+4

"Фрайбург" – "Дармштадт" – 1:0

Голи: Петерсен, 85, пен.